Rohkema info nägemiseks:

JÄÄGRIABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 743; jälgijaid - 2. Arvustusi - 5; Artikleid 3+ "Kirjuta JÄÄGRIABI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Jäägriabi OÜ eesmärk on aidata inimesi olukordades, kus nad puutuvad kokku metsloomadega linnaaladel või eramajade hoovides. Meie tegevus hõlmab metsloomade püüdmist, transporti ja erinevate probleemide lahendamist, et tagada turvaline ja harmooniline kooseksisteerimine looduse ja inimeste vahel.

Jäägriabi OÜ loodi seitsme aasta eest kolme loodushuvilise ja pühendunud spetsialisti poolt. Oleme pühendunud metsloomade ja lindude abistamisele, et kaitsta neid ohtudest ja tagada neile turvaline keskkond. Meie tiim on tegutsenud aastaid, omandades kogemusi ja teadmisi, mis võimaldavad meil pakkuda kvaliteetset ja usaldusväärset teenust.

Meie teenuste hulka kuulub näriliste ja väikeulukite püüdmine eluspüügi puuridega ning nende vabastamine loodusesse. Eramajade hoovidesse sattunud haigete loomade kinni püüdmine ja surnud loomade koristamine on samuti osa meie igapäevasest tööst. Püüame tagada, et kõik need olukorrad lahendatakse kiiresti ja professionaalselt, et vähendada inimeste ja metsloomade vahelisi konflikte.

Lisaks tegeleme maanteedel hukkunud metsloomade koristamisega, mis aitab hoida teed puhtad ja turvalised. Meie meeskond on spetsialiseerunud ka kopratammide lõhkumisele ja kobraste arvukuse vähendamisele, et ennetada üleujutusi ja kaitsta kohalikku infrastruktuuri. Samuti tegeleme väikesaartel rebaste ja kährikute arvukuse piiramisega, et toetada kohalike lindude populatsiooni taastumist.

Meie töö hõlmab ka mereranda uhutud lindude ja loomade koristamist, mis aitab säilitada ranniku puhtust ja ohutust. Kevadiste linnupesade ennetuslik probleemide lahendamine ning hoonetesse sattunud lindude kinni püüdmine on veel mõned näited meie pakutavatest teenustest. Vigastatud lindude ja metsloomade abistamine on meie jaoks südameasi, tagades neile vajaliku hoolduse ja transportimise ohutusse kohta.

Jäägriabi OÜ teeb koostööd mitmete partneritega, sealhulgas Tallinna Keskkonna ja Kommunaalamet, Viimsi Vald, Jõelähtme Vald, Päästeamet, Veterinaar ja Toiduamet, Tallinna loomaaed ning paljud teised organisatsioonid. Tänu sellele koostööle suudame pakkuda laiahaardelist ja efektiivset teenust üle kogu Tallinna ja Harjumaa.

Oleme uhked oma saavutuste üle ja jätkame pühendunult tööd, et aidata inimesi ja metsloomi. Meie meeskond töötab 24 tundi ööpäevas, et tagada kiire ja efektiivne abi igas olukorras. Jäägriabi OÜ on alati valmis reageerima kõnedele ja pakkuma professionaalset abi kõigile, kes seda vajavad.

vaata lisaks!

JÄÄGRIABI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Olen väga rahul teenuse kvaliteediga. Kiire reageerimine ja efektiivne probleemide lahendamine.

- Krtisti V.

Väga abivalmid ja oskuslikud.

- Karl K.

Jäägriabi OÜ tegi oma tööd kiiresti ja hoolikalt. Soovitan soojalt!

Metsloomadega seotud probleemid linna aladel.

Loodus ja linnakeskkond võivad vahel kokku põrkuda viisil, mis toob kaasa nii väljakutseid kui ka võimalusi. Erinevad metsloomad, alates närilistest kuni suuremate loomadeni, leiavad tee linnapiirkondadesse, luues mitmesuguseid probleeme elanike ja iseenda jaoks. Sellised olukorrad vajavad kiiret ja tõhusat lahendust, et tagada nii inimeste kui loomade heaolu. Metsloomade sissetung linnakeskkonda Linnaelanike jaoks võivad metsloomade külaskäigud tunduda nagu haruldane nähtus, kuid tegelikult on need järjest sagedasemad. Suurenev linnastumine, roheliste alade vähenemine ja inimtegevuse mõju

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.