Rohkema info nägemiseks:

SANTRUST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SanTrust OÜ on spetsialiseerunud santehniliste töödele, pakkudes kvaliteetseid lahendusi vee-, kütte- ja kanalisatsioonisüsteemide ehituses, remondis ning hoolduses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit santehniliste tööde valdkonnas, siis oled leidnud just õige koha. SanTrust OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud vee-, kütte- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitusele ning remondile. Oleme pühendunud tagama oma klientidele tipptasemel teenuseid, olgu tegemist uute süsteemide paigaldamise, olemasolevate renoveerimise või hooldustöödega.

Meie ekspertide meeskond tagab, et sinu veevarustussüsteem oleks korralikult paigaldatud, lekkimiste vaba ning tõrgeteta toimiv. Võimaldame klientidel nautida puhta ja kvaliteetse veega varustatud kodu või ärihoonet. Küttesüsteemide ehitus on meie kirg. Olgu tegemist traditsiooniliste radiaatorite või kaasaegsete põrandaküttega, loome tõhusaid, energiasäästlikke ja mugavaid küttesüsteeme vastavalt sinu vajadustele.

Hoolitseme selle eest, et kanalisatsioonisüsteemid toimiksid sujuvalt ja ohutult, vältides ummistusi ja ebameeldivaid lõhnu. Pakume nii uute süsteemide ehitust kui ka olemasolevate remonti.

Meie meeskond koosneb kogenud santehnikutest, kes omavad pikaajalist kogemust ning pidevalt täiendavad oma teadmisi, et pakkuda parimaid lahendusi. Paneme suurt rõhku töö kvaliteedile ja usaldusväärsusele. Meie eesmärk on luua lahendusi, mis kestavad aastaid ning tagavad klientide rahulolu. Mõistame, et iga klient ja iga projekt on erinev. Seetõttu pakume individuaalset lähenemist, kohandades meie teenuseid vastavalt klientide vajadustele ja eelistustele.

Oleme valmis kuulama sinu santehnilisi väljakutseid ning leidma parima võimaliku lahenduse. Ükskõik, kas vajad uue süsteemi paigaldust, olemasoleva süsteemi renoveerimist või lihtsalt nõuandeid ja hinnapakkumist, on SanTrust OÜ sulle abiks.

Kui soovid tagada oma kodus või ettevõttes sujuva ja kvaliteetse santehnilise süsteemi, siis võta meiega ühendust. SanTrust OÜ - Sinu usaldusväärne partner santehniliste tööde maailmas. Leiame alati parima lahenduse, mis sobib just sulle.

Võta ühendust juba täna ja leiame parima lahenduse!

KONTAKT

SANTRUST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi R.

Küttesüsteem sai täiesti uue elu - soe ja energiatõhus, just nagu lubatud.

- Marko T.

Täiesti suurepärane teenus, kiire ja professionaalne lahendus igale probleemile!

- Peeret I.

Veevarustus oli murekoht, kuid nüüd on kõik sujuv ja leketeta. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SANTRUST OÜ tegevusaruanne 2022

SanTrust OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud veetorustiku ja sanitaarseadmete paigaldusele. 2022. aastal keskendusid nad erinevatele projektidele, mis hõlmasid sooja- ja külmaveetorustiku ehitustöid, torustike paigaldust, sanitaarseadmete paigaldust ning tuletõrjesprinklerite ja muude veepihustussüsteemide, nagu muruvihmutid, paigaldust. Lisaks paigaldasid nad survevett pihustavaid statsionaarseid tulekustutusseadmeid, sealhulgas hüdrante koos voolikute ja pihustitega. SanTrust OÜ ei piirdunud ainult veetorustiku ja sanitaarseadmete paigaldusega. Nad tegelesid ka küttesüsteemide ehituse,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada kodus kvaliteetne vesi?

Vesi on elu alus ning puhas, kvaliteetne vesi on meie tervise ja heaolu nurgakivi. Meie kodudes vajame vett mitte ainult joomiseks, vaid ka pesemiseks, toiduval
ssb.ee
Vesi on elu alus ning puhas, kvaliteetne vesi on meie tervise ja heaolu nurgakivi. Meie kodudes vajame vett mitte ainult joomiseks, vaid ka pesemiseks, toiduvalmistamiseks ning paljudeks muudeks igapäevategevusteks. Sellest tulenevalt on koduse veetorustiku tõhusus ja usaldusväärsus äärmiselt olulised. Selles artiklis käsitleme, kuidas tagada veevarustussüsteemi kvaliteet ning tutvustame erinevaid meetodeid, kuidas luua usaldusväärne ja tõrgeteta veetorustik. Veetorustiku kvaliteet mängib olulist rolli meie igapäevaelus. Kahjuks võivad lekked, ummistused ja muud probleemid tekkida isegi uutes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.