Rohkema info nägemiseks:

TRANSFORMATIVE AI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 286; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRANSFORMATIVE AI OÜ kohta arvamuslugu!"

TRANSFORMATIVE AI OÜ hetkeolukord

Juba 286 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ TransformativeAI asutati 9.03.2017.

Esimesel tegevusaastal ühines ettevõte Connected Health klastriga ning alustas koostööd Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga. Ettevõttes alustasid tööd Marek Sirendi, Weijia Li ja Laura Karindi.

Teisel tööaastal algas uuring Põhja-Eesti Regionaalhaigla kardiointensiivravi osakonnas, mis jätkus ka 2019. aastal. Uuringu käigus kogutakse kardiaalse äkksurma patsientide telemeetria andmed, mille abil saab testida algoritmi tõhusust.

Transformative'i esmane fookus on vähendada suremust kardiaalses äkksurmas, mille üheks põhjustajaks on ventrikulaarsed rütmihäired.

Praeguses kliinilises praktikas esineb juhtumeid, kus patsiendini jõutakse hilinemisega ning defibrilleerimine toimub viivitusega. Defibrilleerimine esimese minuti jooksul episoodi algusest võimaldaks päästa 10 000 elu USA haiglates. Lisaks sellele põhjustab hilinenud defibrilleerimine ajukahjustusi, mis vähendab edasist elukvaliteeti ning maksab keskmiselt 143 000 USD ravikuludena. Kõrge riskigrupi patsientide monitoorimine genereeriks 2,6 miljardit dollarit USA-s ning 6,6 miljardit dollarit ülemaailmselt Transformative'ile.

Kolmandal tööaastal koguti soovitav arv patsientide äkksurmade juhtumeid ning Transformative'i meeskond on nüüd läbi viimas analüüsi, mille eesmärk on publitseerida teaduslik artikkel 2021. aasta jooksul.

Rahvusvaheliselt tunnustatud heategevusorganisatsioon Wellcome Trust andis Transformative'i meeskonnale innovatsiooniauhinna 910 000 eurole, mille esimene osa laekus emaettevõttele 2020. aasta kevadel. Samuti viis emaettevõte läbi rahastusvooru, mille käigus kaasati juurde 550 000 eurot investeeringuid. Transformative'i direktor Marek Sirendi valiti MIT Innovators Under 35 2020 hulka.

Transformative jätkas planeeritud uuringut 2021. aastal. Firmal õnnestus allkirjastada uus partnerluslepe Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga uuringu pikendamiseks.

Uuring Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga jätkus ka 2022. aastal ning täitus eesmärk koguda 1,000 patsiendi andmed. Meeskond esitas uue publikatsiooni Nature Medicine'i ning algas EASi poolt rahastatud projekt. Meeskonnaga liitus Deepak Bharadwaj, kes alustas tööd Tehnoloogia- ja Tootejuhina.

Investeeringud 2022. aastal osaühing investeeringuid ei teinud.

Tulud ja kulud 2022. aasta tulud koosnesid emaettevõttele müüdud põhitegevuse tuludest ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse granditoetusega finantseeritud põhitegevuse tuludest ning kulud koosnesid peamiselt ettevõtte tööjõukuludest ja põhitegevusega otseselt seotud teenuste kuludest.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Tulud € 115 964 79 937

Tulu kasv / - kahanemine % 45,1% -12,5%

Kasum € 8 751 7 271

Kasumi kasv / - kahanemine % 20,4% -12,7%

ROA 12,6% 20,8%

ROE 20,1% 20,9%

Lühiajaliste kohustuste 2,7 194 kattekordaja

Finantsnäitajate arvutamise metoodika:

Tulu kasv = (aasta tulu – eelneva aasta tulu) / eelneva aasta tulu * 100

Kasumi kasv = (aasta kasum – eelneva aasta kasum) / eelneva aasta kasum *100

TRANSFORMATIVE AI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.