Rohkema info nägemiseks:

BOBOBIRD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2060; jälgijaid - 6. Arvustusi - 7; Artikleid 1+ "Kirjuta BOBOBIRD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BOBOBIRD OÜ eesmärk on tuua looduse ilu ja ainulaadsus igapäevaellu läbi kvaliteetsete puidust aksessuaaride. Meie tooted, sealhulgas käekellad, päikeseprillid ja kikilipsud, on loodud neile, kes otsivad stiilseid ja isikupäraseid lisandeid oma igapäevasesse elu.

Oleme BOBOBIRD OÜ-s pühendunud käsitööle, mis ühendab looduslike materjalide ilu kaasaegse disainiga. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes igas tootesse panustavad oma oskused ja kirgliku pühendumuse. Meie käekellad ja päikeseprillid on valmistatud hoolikalt valitud puidust, tagades iga eseme unikaalsuse ja kvaliteedi. Samuti pakume eksklusiivseid kikilipsusid, mis lisavad iga kostüümi erilisust.

Meie ettevõtte südameks on soov pakkuda klientidele mitte ainult kauneid tooteid, vaid ka meeldivat ostukogemust. Seetõttu panustame suure tähelepanu heale klienditeenindusele ja personaalsele lähenemisele. BOBOBIRD OÜ-l on suur rõõm olla osa teie igapäevaelust, pakkudes aksessuaare, mis on sama ainulaadsed kui teie ise.

kodulehele

BOBOBIRD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.