Rohkema info nägemiseks:

TAFFMET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme metallitöödega, pakkudes kvaliteetseid viimistlus- ja pinnatöötlusteenuseid ning valmistades ja taastades erinevaid metalltooteid vastavalt klientide vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Taffmet OÜ - Teie usaldusväärne partner metallitööde valdkonnas

Kas otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit metallitööde teostamiseks? Taffmet OÜ on just see ettevõte, mille poole pöörduda. Meie meisterlikkus, kogemus ja pühendumus tagavad Teile kvaliteetse lõpptulemuse.

Meie oskuslik meeskond tuleb toime ka suuremate väljakutsete ning keerukamate projektidega. Oleme valmis kuulama teie soove ja vajadusi ning pakkuma teile kohandatud lahendusi. Meie detailne kontrolliprotsess tagab, et soovitud karendusaste on saavutatud ning teeme testid, et veenduda projekti vastavuses teie ootustele. Me mõistame, et ajakriitilised kiire tarned on olulised. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et ületada teie ootusi kiire ning täpselt õigeaegse teenindusega.

Oleme valmis teenindama kliente mitmetes riikides, sealhulgas Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis ja Norras. Pole vahet, kus te asute, võite kindel olla, et meie teenused jõuavad teieni. Meie ei jää mugavustsooni - pidevalt areneme ja laiendame teenuste valikut. Oleme valmis vastu võtma uusi väljakutseid ning pakkuma klientidele veelgi rohkem väärtust.

Meie kogenud meeskond teostab metalli lihvimist, et anda detailidele kaubanduslik välimus. Lihvitakse maha üleliigsed keevitusõmblused ning eemaldatakse pinnalt defektid. Pakume ümartoru, nelikanttoru ja tasapinnalihvimise teenust, et tagada Metalli täpne töötlemine vastavalt teie vajadustele. Meie professionaalne meeskond teostab hapetamist, et eemaldada roostevaba metalli pinnalt lahtised osakesed ning tagada lisakaitsekiht korrosiooni eest.

Soovite anda roostevabast terasest detailidele uue ja värske välimuse? Saame teha ka vanad tuhmunud roostevabast terasest detailid taas särama. Pakume mitmesuguseid keevitusmeetodeid, sealhulgas TIG, MIG ja MAG keevitust, et vastata kõigile teie keevitamisvajadustele. Oleme varustatud sobivate tööriistadega, et teostada metalli saagimist ja lõikamist vastavalt teie täpsetele mõõtudele.

Eesmärk on pakkuda metallile ekstra kaitset korrosiooni eest. Roostevaba metalli puhul kasutatakse passiveerimisprotsessi jaoks spetsiaalseid happeid, mis eemaldavad pinnalt lahtised rauaosakesed ning tekitavad lisakaitsekihi. Teeme roostevabast terasest mahutite, torude, detailide, mööbli, tehnika, rongi- ja laevaosade lihvimist ning muud metallitööd allhanke korras.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie metallitööde vajadustele. Oleme valmis pakkuma kiiret, kvaliteetset ning mõistliku hinna ja kvaliteedi suhtega teenust, mis vastab täpselt teie ootustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

TAFFMET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan H.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine!

- Laura P.

Väga muljetavaldav kvaliteet ja konkurentsivõimeline hind.

- Karl V.

Suurepärane koostöökogemus. Soovitan kõigile, kel vaja metallitöid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TAFFMET OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ TaffMet on asutatud aastal 2017 ja tegeleb metalli töötlemise, lihvimise ja viimistlemisega. Meie pädevusse kuuluvad terase. roostevaba terase, messingu, mahutite, torude ja muu metalli lihvimine, kõrgemat kvaliteeti silmas pidades. Suurimateks klientidega on metallitööstusettevõtted, uksetootja, komponentide-, mahutite- ja torude tootmisega tegelevad ettevõtted. OÜ TaffMet on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

Metalli lihvimine - kuidas saavutada täiuslik tulemus?

Metalli lihvimine on oluline samm, mida tuleks arvestada metallitööde tegemisel. See protsess aitab saavutada sileda ja ühtlase pinnaga tulemuse ning eemaldada
ssb.ee
Metalli lihvimine on oluline samm, mida tuleks arvestada metallitööde tegemisel. See protsess aitab saavutada sileda ja ühtlase pinnaga tulemuse ning eemaldada defekte ja ebakorrapärasusi. Järgides mõnda praktilist näpunäidet, saate tagada parima võimaliku tulemuse. Esimene oluline samm on valida õige lihvimisketas või -paber. Sõltuvalt metalli tüübist ja soovitud tulemusest on erinevad kettaid ja pabereid, mida saate kasutada. Oluline on valida õige karedusega abrasiiv, et tagada optimaalne lihvimistulemus. Teine näpunäide on õige surve ja kiiruse kasutamine. Liiga palju survet võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.