Rohkema info nägemiseks:

AITOVEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud pesumaja seadmete hooldusele ja remondile, pakkudes oma teadmisi mitte ainult pesumajadele, vaid ka teistele meie teenuseid vajavatele ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja oskuslikust personalist, kellel on aastatepikkune kogemus pesumajade seadmete valdkonnas. Meie meeskonna liikmed on pühendunud oma tööle ning omavad sügavat tehnilist teadmist seadmete kohta, mis võimaldab meil pakkuda kõrgeima kvaliteediga teenuseid.

Remondime ja hooldame: 

Pesumajade seadmete hooldus ja perioodiline ülevaatus on äärmiselt olulised, et tagada nende sujuv töö ja pikendada nende eluiga. Meie meeskond on varustatud kõige kaasaegsemate tööriistade ja tehnoloogiatega, et tagada teie seadmete parim hooldus ja remont. Me mõistame, kui oluline on teil oma pesumajade seadmete tõrgeteta toimimine ning meie eesmärk on aidata teil kulusid kokku hoida, tagades samal ajal nende suurepärase jõudluse.

Kui olete huvitatud professionaalsest pesumajade seadmete hooldusest ja remondist, siis võtke meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda teile parimat teenust ja lahendusi teie seadmete vajadustele. Loome usaldusväärseid ja pikaajalisi suhteid oma klientidega ning oleme alati valmis teid aitama.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

AITOVEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Nende meeskond oli kiire ja professionaalne ning suutis minu ettevõtte pesumasina probleemi kiiresti lahendada.

- Andres K.

Nad olid kiired reageerijad ja suutsid kiiresti diagnoosida probleemi ning selle lahendada. Suured tänud Teile töö eest!

- Liina P.

Hinnakujundus oli mõistlik ja teenindus kiire ning efektiivne. Olen äärmiselt rahul nende teenusega ja ei kõhkle neid soovitada teistelegi!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Lõplik juhend pesumaja masinate hoolduseks

Sissejuhatus pesumaja masinate hooldusse Pesumajade omanikele, hotellipidajatele ja teistele kommertsettevõtetele on pesula seadmete usaldusväärsus ülioluline. Regulaarne hooldus on hädavajalik, et tagada seadmete efektiivsus, pikaealisus ja minimaalne seisakuaeg. See juhend viib teid läbi pesumaja masinate hoolduse keerukuste. Pesumaja masinate tundmaõppimine Kommertspesulad kasutavad mitmesuguseid masinaid, sealhulgas pesumasinaid, kuivatusmasinaid, triikimismasinaid ja voltimismasinaid. Igal tüübil on oma hooldusvajadused. Probleemid nagu trumli joonduse häired, drenaažiprobleemid ja

Dropdown

kõik artiklid

Oma tööstuslike pesumasinatega eluea maksimeerimine

Pesumajade omanikele, hotellipidajatele, haiglatele ja teistele kaubandusettevõtetele on tööstuslikud pesumasinad igapäevase tegevuse selgroog. Nende masinate t
ssb.ee
Pesumajade omanikele, hotellipidajatele, haiglatele ja teistele kaubandusettevõtetele on tööstuslikud pesumasinad igapäevase tegevuse selgroog. Nende masinate tõhusa töö ja võimalikult pika eluea tagamine on kasumliku äri säilitamiseks hädavajalik. Selles põhjalikus juhendis uurime erinevaid strateegiaid, kuidas maksimeerida oma tööstuslike pesumasinate eluiga. Tööstuslike pesumasinatega tutvumine Tööstuslikud pesumasinad on erinevat tüüpi, sealhulgas pesumasinad, kuivatid, triikijad ja voltijad. Igal tüübil on oma spetsiifilised hooldusvajadused ja kasutusjuhendid. Levinud stressipunktide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.