Rohkema info nägemiseks:

LAHE HUVIKOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 218; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAHE HUVIKOOL OÜ kohta arvamuslugu!"

LAHE HUVIKOOL OÜ hetkeolukord

Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lahe Huvikool OÜ alustas tegevust 2017.aasta septembris. Huvikooli tegevusalaks on 5-8-aastaste laste enesekohaste ja sotsiaalsete oskuste ning õpioskuste arengu toetamine vastavalt individuaalsetele vajadustele. Huvikooli õppekeel on eesti keel.

Õppetöö aluseks on erakooliseadus (§11) põhjal koostatud Lahe Huvikooli eelkooliealiste laste arendusringi õppekava.

Lahe eelkooli tegevuse eesmärgiks on (cid:127) aidata lapsel kooliga kohaneda; (cid:127) luua aktiivset positiivset suhtumist teadmiste ja kogemuste omandamisse; (cid:127) korrastada olemasolevaid teadmisi põhiainevaldkondades; (cid:127) arendada tunnustatud käitumisnormidele vastavat käitumisoskust; (cid:127) anda positiivne kooli- ja õpikogemus, et luua valmisolek ja soov koolis olla.

Õppetöö läbiviimisel on aluseks ainetevahelisel integratsioonil tuginev üldõpetuse põhimõte. Õppe- ja kasvatustegevuse kavandamisel ja korraldamisel lõimitakse järgmisi tegevusi: kuulamine, kõnelemine, lugemine, kirjutamine, vaatlemine, uurimine, võrdlemine, arvutamine ja käelised tegevused.

LAHE HUVIKOOL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.