Rohkema info nägemiseks:

MZ AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme autoteenindus Tartu lähistel - 8km Tartu linnast. Sõiduautode remont, hooldus, diagnostika ja erilahendused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie tegevusala hõlmab laias valikus autoteenuseid ning põhirõhk on sõidukite ja haagiste rendil. Meie autod paiknevad Tartu lähistel, mis teeb nende kättesaamise kiireks ja mugavaks. Samuti pakume kokkuleppel võimalust tuua sõidukid kätte Tartu linna piirkonda. Meie autoteenindus on tuntud oma kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest ning lisaväärtusena pakume tasuta asendusautot, et teie igapäevaelu oleks võimalikult sujuv.

Oleme uhked oma laia valiku sõidukite üle, mis on varustatud kõrgeima kvaliteediga ja hooldatud tipptasemel. Pakume väikebusse ja sõiduautosid, mis vastavad erinevate sõiduvajaduste ja eelistustega klientide ootustele. Olgu tegemist ärireisiga, perepuhkusega või lihtsalt sõpradega seiklemisega, meie rendisõidukid on alati valmis teid teenindama.

Lisaks autorendile pakume ka pulmaautode teenust, mis sobib suurepäraselt pulmasõitudeks, stiiliõhtuteks, esindussõitudeks ja transfeerideks. Meie pulmaautode valik on lai ning pakub teile võimalust valida just selle auto, mis sobib teie suure päeva eriliseks muutmiseks.

Lõpuks, kuid mitte vähem tähtsana, pakume ka veebipoes varuosade, tuuningute ja performance-lisavarustuse müüki. Meie e-pood on suurepärane koht, kust leida kõik, mida vajate oma sõidukite hooldamiseks, tuunimiseks või jõudluse parandamiseks.

MZ Auto on teie usaldusväärne partner sõiduvajaduste rahuldamisel Tartu ja selle ümbruse piirkonnas. Olgu teie sooviks autorent, pulmaauto rent, autoteenindus või varuosade ost, oleme alati valmis teid aitama ja pakkuma kvaliteetset teenust. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

MZ AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

MZ Auto pakub suurepärast teenindust ja auto sai ka korda. Kindlasti rendin neilt veel!

- Lauri P.

Sain kiiresti ja lihtsalt auto kätte. MZ Auto on usaldusväärne valik autorenti vajavale inimesele!

- Sander K.

Tõeliselt mugav ja paindlik teenus! Tartu piirkonnas parim valik sõiduki rentimiseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MZ AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

MZ Auto OÜ on 28. märtsil 2017. a. asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on sõiduautode remont ja hooldus ning varuosade müük. Samuti tegeleb ettevõte kaubikute ja sõiduautode rendiga. Ettevõte osutas teenused ja müüs kauba Eesti Vabariigis. 2022. a. müügitulu oli 209 454 eurot (2021. a. müügitulu oli 119 118 eurot). Plaanis on jätkata teenuse osutamist ja suurendada teenuste hulka. Plaani täitmine sõltub sobiliku tööjõu leidmisest.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled valmis kiirusmaailma avastama? Liitu MZ Motorsport kommuuniga!

MZ Motorsport on midagi enamat kui lihtsalt kommuun – see on kirglik kiirusmaailma entusiastide kogukond, mis ühendab endas kiirusepisikuga nakatunud indiviide,
ssb.ee
MZ Motorsport on midagi enamat kui lihtsalt kommuun – see on kirglik kiirusmaailma entusiastide kogukond, mis ühendab endas kiirusepisikuga nakatunud indiviide, kellel on üks ühine eesmärk: armastus mootorispordi ja sellega seonduva vastu. Meie kommuuni liikmetele pakume palju rohkem kui lihtsalt sõprade ja kaaslaste seltskonda. MZ Motorsport liikmeks olemine toob endaga kaasa hulgaliselt hüvesid, mis muudavad sinu kiirusekirgse elustiili veelgi nauditavamaks ja taskukohasemaks. Üks suurimaid eeliseid, mida MZ Motorsport liikmetena naudite, on püsisoodustused meie e-poes. Olgu sul vaja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.