Rohkema info nägemiseks:

DI SOHVA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte DI sohva OÜ valmistab eritellimusel pehmet mööblit, diivaneid ja voodeid, et muuta sinu kodu veelgi mugavamaks ja hubasemaks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui soovite oma kodu sisustada unikaalse ja kvaliteetse pehme mööbliga, siis olete leidnud õige partneri. DI sohva OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud eritellimusel valmistatud pehme mööbli tootmisele, pakkudes kõrget kvaliteeti ja mitmekesiseid disainilahendusi.

Meie pehme mööbel on kujundatud ja valmistatud täpselt vastavalt teie soovidele ja vajadustele. Olenemata sellest, kas otsite mugavat diivanit elutoa keskpunktiks või pehmet tugitooli, et luua hubane lugemisnurk, saame seda teie jaoks valmistada. Meie mööbel on loodud vastu pidama aastaid ning pakub mitte ainult mugavust, vaid ka stiili ja elegantsi. Meie polstritööd on tehtud täpsusega ja suure oskustega. Iga mööblieseme valmistamisel pöörame erilist tähelepanu detailidele, et tagada vastupidav konstruktsioon ja silmapaistev välimus. Oleme pühendunud kvaliteetsele käsitööle, mis toob esile iga mööblitüki individuaalsuse.

Lubage meil aidata teil kujundada täpselt selline mööbel, mida olete alati unistanud. Meie disainimeeskond töötab koos teiega, et luua ainulaadseid lahendusi, mis sobivad ideaalselt teie kodu stiili ja vajadustega. Kasutame vaid kulumiskindlaid ja vastupidavaid kangaid, et tagada teie mööbli pikaajaline ilu ja vastupidavus. Teie mööbel peaks mitte ainult hästi välja nägema, vaid ka vastu pidama igapäevasele kasutamisele.

Meie eesmärk on luua mööbel, mis aitab teil luua hubase ja mugava keskkonna oma kodus. Oleme veendunud, et kvaliteetne pehme mööbel on kodu süda, kus saate lõõgastuda ja nautida oma aega pere ja sõpradega. Lisaks pehmele mööblile valmistame ka voodid ja voodipeatsed, mis toovad teie magamistoale luksusliku ja maitseka ilme. Unistage ilusatest öödest ja laske meil need teile pakkuda.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme teie unistustel saada reaalsuseks. Oleme siin, et pakkuda teile parimat kvaliteeti ja disaini teie kodule.

KONTAKT

DI SOHVA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Tellisin DI sohva OÜ-lt diivani ja tugitooli eritellimusel ning tulemus ületas kõik minu ootused. Mööbel on mitte ainult äärmiselt mugav, vaid ka väga stiilne. Nende meeskond oli väga professionaalne ja aitas mul valida kangad, mis sobisid minu kodu sisustusega ideaalselt. Suurepärane kogemus!

- Jüri T.

Ma ei saa piisavalt kiita DI sohva OÜ kvaliteeti ja teenindust. Tellisin neilt köögitoole ja olin meeldivalt üllatunud nende vastupidavuse ja mugavuse osas. Lisaks valmisid toolid täpselt nii, nagu olin neid ette kujutanud. Kindlasti soovitan neid kõigile, kes otsivad eritellimusel mööblit.

- Kersti P.

DI sohva OÜ disainimeeskond aitas mul muuta oma kodu tõeliselt ainulaadseks. Nad mõistsid minu visiooni ja kujundasid imelise söögitoa komplekti, mis on nüüd minu kodu keskpunktiks. Kvaliteet ja teenindus olid tipptasemel ning ma olen tulemusega väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Unusta ebamugavad ööd - telli eritellimusel valmistatud voodi!

Kas oled tüdinenud ebamugavast ööunest ja soovid oma magamistuba uuendada? Siis võib eritellimusel valmistatud voodi olla just õige valik. DI sohva OÜ pakub laias valikus kvaliteetseid ja mugavaid voodipeatseid, mis on valmistatud vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele. Eritellimusel valmistatud voodi võimaldab sul valida sobiva suuruse, materjali, värvi ja disaini vastavalt sinu maitsele ja vajadustele. See annab võimaluse saavutada täpselt selline magamistuba, mida oled alati soovinud. Lisaks esteetilistele kaalutlustele on eritellimusel valmistatud voodi ka palju praktilisem ja mugavam

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta kodu hubasemaks ja mugavamaks?

Kodu peaks olema koht, kus sa tunned ennast mugavalt ja lõõgastunult. Kui soovid oma kodu muuta hubasemaks ja mugavamaks, siis on mõned lihtsad asjad, mida saad
ssb.ee
Kodu peaks olema koht, kus sa tunned ennast mugavalt ja lõõgastunult. Kui soovid oma kodu muuta hubasemaks ja mugavamaks, siis on mõned lihtsad asjad, mida saad teha. Esiteks, võid muuta valgustust - lisada pehmemat ja soojemat valgustust, et luua hubasem õhkkond. Teiseks, võid muuta tekstuure - lisada pehmeid vaipu, padjaid ja tekke, et luua mugavam keskkond. Kolmandaks, saad muuta kujundust - lisada oma isikupära ja muuta kodu enda nägu, et see oleks veelgi hubasem ja mugavam. Lisaks nendele aspektidele tasub mõelda ka sisekujunduse detailidele nagu kodukaunistused ja lilleseaded, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.