Rohkema info nägemiseks:

RUSAWOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täisteenust alates müüritöödest ja tänavakivide paigaldusest kuni kaablitrasside kaevamise ja kaevetöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ehitustööde alustamine nõuab kvaliteetseid teenuseid ja usaldusväärset partnerit. RUSAWOOD on just see partner, kes toob teie visiooni reaalsuseks. Oleme pikaajalise kogemusega spetsialistid Eesti ehitusmaastikul, pakkudes tipptasemel teenuseid, mis hõlmavad kõike alates kaevetöödest kuni fassaadimüüri ladumiseni. Oma laia teenuste valikuga oleme valmis teenindama nii era- kui ärikliente üle kogu Eesti.

Lammutustööd: Ehituse alustamine võib sageli nõuda vanade struktuuride lammutamist. RUSAWOOD OÜ professionaalne meeskond tagab, et lammutustööd teostatakse ohutult ja tulemuslikult, et uue ehituse teele poleks takistusi.

Kaevetööd: Alates aukude kaevamisest kuni kaablitrasside paigaldamiseni - meie kogemustega meeskond haldab igasuguseid kaevetöid suure täpsuse ja professionaalsusega, tagades ehitusprotsessi sujuvuse.

Fassaadimüüri ladumine: Hoone fassaad on selle visiitkaart. RUSAWOOD OÜ pakub fassaadimüüri ladumise teenust, mis muudab teie hoone atraktiivseks ja vastupidavaks, andes hoonele unikaalse iseloomu.

Kvaliteetse töö tagamiseks on vajalik sobiv varustus. RUSAWOOD omab ekskavaatoreid ja buldoosereid, mida saame rentida teie ehitusprojekti jaoks, aidates teil vältida lisakulusid ja logistikaprobleeme.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojekti elluviimiseks, siis RUSAWOOD OÜ on teie valik. Meie pikaajaline kogemus, lai teenuste valik ja professionaalne meeskond tagavad, et teie ehitusprojekt kulgeb sujuvalt ning lõppeb kvaliteetselt.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos pariama lahenduse!

Kontakt:



+372 5625 7761

RUSAWOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart L.

Väga professionaalne ja usaldusväärne ettevõte. Nende kaevetööd olid kiired ja tulemus oli suurepärane!

- Toomas H.

Rusawood tegi meie ärikinnistul müüri- ja tänavakivide paigaldust. Väga rahul tulemusega!

- Kati R.

Äärekivide paigaldus oli täpselt nii, nagu me soovisime. Tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas oled unistanud oma kodu värskendamisest, kuid ei tea, kust alustada?

Kas oled unistanud oma kodu värskendamisest, kuid ei tea, kust alustada? Vaata fassaadimüüride suunas - need on suurepärane võimalus anda oma kodule uus ilme ning eristuda naabritest. Rusawood pakub laias valikus fassaadimüüre erinevates stiilides ja värvitoonides. Meie professionaalne meeskond on valmis aitama Sul leida just sobiva lahenduse. Fassaadimüürid on mitmekülgne materjal, mis sobib nii uute hoonete ehitamiseks kui ka vanade hoonete renoveerimiseks. Need on vastupidavad, kergesti hooldatavad ja sobivad ideaalselt kaitseks ilmastikuolude eest. Meie pakutavate fassaadimüüride

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavutada oma ehitusplaanides täiuslikkus? Rusawood OÜ kaevamistöödega muudad unistused reaalsuseks!

Meie teenuste hulka kuuluvad kaablitrassi kaevamine, trasside dekontsrueerimine, vundamendi kaevamine, aukude kaevamine, fassaadimüüri ladumine ja palju muud.
ssb.ee
Meie teenuste hulka kuuluvad kaablitrassi kaevamine, trasside dekontsrueerimine, vundamendi kaevamine, aukude kaevamine, fassaadimüüri ladumine ja palju muud. Kui teie unistused hõlmavad uue hoone ehitamist või olemasoleva renoveerimist, siis võib Rusawood OÜ olla just see partner, keda vajate. Meie meeskond omab aastatepikkust kogemust kaevetööde ja ehitusvaldkonna teadmistega ning võtab endale igapäevaselt erinevaid väljakutseid. Meie eesmärk on aidata teil oma ehitusprojektid ellu viia parima kvaliteediga teenuse pakkumise kaudu. Lisaks sellele, et tegeleme kaevetöödega, pakume ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.