Rohkema info nägemiseks:

BATHROOMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me valmistame oma klientidele kvaliteetseid ja käsitööna valmistatu valamuid. Meie plaatidest valmistatud valamud on vastupidavad. Pakume klientidele usaldusväärset teenust, mis on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga liige meie meeskonnast on professionaalne plaatija, kes on omandanud ulatusliku kogemuse plaatimise, vesieristuse ja plaatidest valamute valmistamise alal. Meie eksperdid on pühendunud tipptasemele, ning meie meeskond on varustatud uusimate tehnoloogiate ja lahendustega, et tagada meie klientidele parimad tulemused.

Meie tegevusvaldkonnad:

1. Plaatimine: Meie plaatimise teenus hõlmab nii põrandate, seinte kui ka muude pindade katmist kvaliteetsete plaatidega. Kasutame ainult parimaid materjale ja tehnikaid, et tagada tugev ja stiilne tulemus. Olgu tegemist vannitoa, köögi või mõne muu ruumi plaatimisega, oleme valmis võtma vastu väljakutseid ja looma imelisi tulemusi.

2. Vesieristus: Vesieristus on kodu renoveerimise üks olulisemaid aspekte, kuna see kaitseb teie kodu vee kahjustuste ja hallituse eest. Meie meeskond omab sügavat arusaamist vesieristuse tähtsusest ja kasutab kõrgkvaliteetseid materjale, et tagada teie kodu ohutus ja vastupidavus.

3. Plaatidest Valamute Valmistamine: Plaatidest valamute loomine on kunst, mis nõuab täpsust ja loovust. Meie spetsialistid on spetsialiseerunud plaatidest valamute valmistamisele, mis on nii funktsionaalsed kui ka kaunid. Meie eesmärk on tuua teie vannituppa või kööki originaalsus ja isikupära.

Oleme pühendunud klientide rahulolu saavutamisele ning pakume kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Kui otsite usaldusväärset partnerit plaatimise, vesieristuse ja plaatidest valamute valmistamise valdkonnas, siis olete leidnud õige ettevõtte. Laske meie meeskonnal aidata teil oma kodu unistused ellu viia ja muuta see veelgi kaunimaks ja vastupidavamaks.

Võtke meiega ühendust:

+372 5691 8885

BATHROOMS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- M. J. Pärtelpoeg

Kõik Bathrooms OÜ tööd on alati olnud meeldiva kvaliteediga ja aeglaselt. Olen oma töödega väga rahul!

- A. K. Lill

Bathrooms OÜ pakub väga vastutustundlikku teenust ja töökvaliteet on alati olnud suurepärane. Soovitan kindlasti!

- R. K. Välba

Kasutasin Bathrooms OÜ teenust ja olen väga rahul. Kõik tööd tehti ajaliselt ja kvalitatiivselt nõudmistele vastavalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline on vesieristuse tähtsus kodu renoveerimisel?

Kodu renoveerimine on põnev, kuid sageli ka keeruline ettevõtmine, mis nõuab hoolikat planeerimist ja tähelepanu igale detailile. Üks neist olulistest detailidest, mida sageli alahinnatakse, on vesieristus. Vesieristus on kriitilise tähtsusega komponent, mis mängib suurt rolli kodu terviklikkuse, vastupidavuse ja ohutuse tagamisel. Selles artiklis uurime põhjalikumalt vesieristuse tähtsust kodu renoveerimisel ja miks see on nii oluline. Mis on vesieristus? Enne kui sukeldume sügavamale vesieristuse tähtsusse, on oluline mõista, mis see tegelikult on. Vesieristus on spetsiaalsete materjalide

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kõige populaarsemad stiilid plaatidest valamute valmistamisel?

Kodu renoveerimise ja sisekujunduse maailmas on plaatidest valamute loomine saanud üheks kiiresti kasvavaks trendiks. Plaatidest valamud mitte ainult ei lisandu
ssb.ee
Kodu renoveerimise ja sisekujunduse maailmas on plaatidest valamute loomine saanud üheks kiiresti kasvavaks trendiks. Plaatidest valamud mitte ainult ei lisandu kodu visuaalsele atraktiivsusele, vaid võivad olla ka funktsionaalsed ja vastupidavad. Üha enam koduomanikke otsustab selle käsitööprojekti kasuks, et tuua oma vannituppa või kööki originaalsus ja isikupära. Selles artiklis uurime, millised on hetkel kõige populaarsemad stiilid plaatidest valamute valmistamisel. 1. Kaasaegne ja minimalistlik disain Kaasaegne stiil on endiselt üks levinumaid valikuid, kui tegemist on plaatidest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.