Rohkema info nägemiseks:

A.U.S PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme perefirma Peipsi järve ääres, mis pakub ainulaadseid maitseelamusi, valmistades roogasid Peipsi kalast ja Eesti toorainest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutlege end peatuvat Tartu-Narva maantee vahetus läheduses, kus Peipsi järve rahulikud lained kohtuvad Õige Koht nime kandva hubase kohviku kallastega. See väike perefirma Mustvee vallas on rohkem kui lihtsalt koht einestamiseks - see on tõeline pelgupaik kohalikule toorainele ja Peipsi kalale.

Õige Koht uhkeldab sellega, et nende menüü on täidetud hõrgutistega, mis on valmistatud Peipsi kalast ja Eesti enda toorainest. Kohvik on tõeline kulinaarne oaas, kus saate kogeda autentseid maitseid, mis peegeldavad piirkonna rikkalikku kultuuripärandit.

Suve saabudes pakub Õige Koht kahe terrassiga võimalust nautida toitu Peipsi järve lainetel. Pange end mugavalt terrassil istuma, samal ajal kui silme ees avaneb vaade järvele, mis rahustab teie meeli ja toidab teie hinge.

Kohviku intiimset atmosfääri täiendab muusikaline noot, mille toob teieni majaperemees Urmas, kes on mitte ainult särav kokk, vaid ka andekas muusik. Tema oskus sulandada maitsed muusikaga lisab teie külastusele erilise ja meeldejääva noodi.

Õige Koht on avatud erinevate tähtpäevade ja sündmuste tähistamiseks. Kui soovite korraldada sünnipäeva, pulma või lihtsalt mõnda meeldejäävat hetke sõprade või kolleegidega, siis saab kohvik seda teie jaoks muuta. Ettetellimisel pakutav eritoitlustamine võimaldab teil nautida kohvikuelamust täiel määral.

Kui otsite kohta, kus ühendada maitsed, muusika ja võrratud vaated, siis Kohvik Õige Koht on teie jaoks õige valik. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, et muuta teie eriline sündmus meeldejäävaks hetkeks, täis maitseid ja emotsioone.

Tutvuge meie tegemistega!

KONTAKT

A.U.S PARTNERS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina O.

Sõbralik teenindus ja suurepärane toit.

- Kärt R.

Õige Koht on tõeline leid Peipsi kaldal!

- Priit U.

Hubane atmosfäär ja maitsvad kalatoidud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

A.U.S PARTNERS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing A.U,S. Partners alustas oma tegevust 2017 aastal Ettevõtte tegeleb toitlustamisega.. .2023 aastal loodab ettevõte panustada jätkuvavalt investeeringutega põhivarasse , mille tulemusena veelgi hoogustada äritegevust

Dropdown

kõik artiklid

PERSOON ⟩ Urmas ja Annely Soosalu - Lugu sellest, kuidas tee tagasi kodukanti lõi just Õige Koha

I nspiratsioon ettevõtjaks saamiseks Kohvik Õige Koht  sai alguse aastal 2017 soovist luua midagi erilist ja panustada kodukandi arengusse. Endine vallavanem
ssb.ee
I nspiratsioon ettevõtjaks saamiseks Kohvik Õige Koht  sai alguse aastal 2017 soovist luua midagi erilist ja panustada kodukandi arengusse. Endine vallavanem Urmas otsustas koos abikaasa Annelyga naasta pealinnast kodukanti - Peipsi järve äärde, ideega asutada pereettevõte ja avada kohvik, mis lisaks suurepärasele toidule pakuks ka elavat muusikat. Algselt prooviti kätt majutusega, kuid paraku puhusid tuuled ettevõtliku paari siiski kohvikuni. Kuna Urmase üheks suurimaks kireks on alati olnud pillimäng ja laulmine, siis oli aga lahendus kohe koduhoovist võtta. Nagu Urmas ise kommenteerib:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.