Rohkema info nägemiseks:

POLIMARIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Polimaris on tõhusate ja jätkusuutlike lahenduste nagu PUR ja POLÜKARBAMIID tarnija ning paigaldaja ehituse, tööstuse ja merenduse valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

POLIMARIS OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub tõhusaid ja jätkusuutlikke lahendusi ehituse, tööstuse ja merenduse valdkonnas, keskendudes eriti PUR-i ja polükarbamiidi tehnoloogiatele. Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistidest, kellel on laialdased teadmised ning kogemused nendes valdkondades.

Alustasime oma teekonda eesmärgiga pakkuda tipptasemel lahendusi laevadele, keskendudes nende isolatsioonile, ujuvusele ja kaitsekatetele. Meie PUR-vahud on tuntud oma kvaliteedi ja vastupidavuse poolest ning pakuvad laevadele kõrgetasemelist kaitset ja tõhusat isolatsiooni.

Lisaks laiendasime oma tegevust LNG tööstusele, pakkudes pihustatavaid PUR-süsteeme LNG mahutitele. Need lahendused on spetsiaalselt välja töötatud, et tagada mahutite ohutus ja tõhusus ning vastata rangetele tööstusstandarditele.

Üks meie peamisi tugevusi on projektijuhtimine, kus meie professionaalne meeskond suudab pakkuda terviklikke lahendusi alates projekti planeerimisest kuni paigalduseni. Lisaks pakume ka oskusteavet ja konsultatsioone, et aidata klientidel leida parimad lahendused nende vajadustele.

Meie ettevõtte pikaajaline kogemus ja pühendumus kvaliteedile on aidanud meil luua usaldusväärse ja püsiva suhte oma klientidega. Oleme pühendunud jätkuvalt pakkuma uuenduslikke ja kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad klientide ootustele ning aitavad neil saavutada oma eesmärke ehituse, tööstuse ja merenduse valdkonnas.

Võtke meiega ühendust!

POLIMARIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond.

- Priit A.

Usaldusväärsed ja asjatundlikud.

- Jaanika S.

Tippkvaliteet igas aspektis.

Polükarbamiidist (polyurea) parklakate, miks ja milleks? - Polimaris

POLIMARIS OÜ pakub kvaliteetset polükarbamiidist (polyurea) parklakatet, mis on mõeldud vastupidavuse ja funktsionaalsuse tagamiseks. Miks te vajate sellist parklakatet? Siin on mõned olulised põhjused: Meie parklakatted on loodud vastu pidama erinevatele keskkonnatingimustele ja koormustele, olles samal ajal painduvad ja vastupidavad. Need moodustavad monoliitse membraani, mis tagab suurepärase vee- ja keemilise vastupidavuse ning võib olla täiendatud libisemisvastase kihiga. Polükarbamiidi ja polyurea eelised on mitmekülgsed: - Parim jõudlus hüdroisolatsiooni ja kattekihi turul, olles

Dropdown

kõik artiklid

Kas pur- vaht on tuleohtlik? Lühike vastus on ei! - Polimaris

POLIMARIS OÜ pakub tõhusaid lahendusi, mis tagavad polüuretaanvahtude tulekindluse. Sageli ekslikult arvatakse, et polüuretaanvaht on tuleohtlik materjal, kuid
ssb.ee
POLIMARIS OÜ pakub tõhusaid lahendusi, mis tagavad polüuretaanvahtude tulekindluse. Sageli ekslikult arvatakse, et polüuretaanvaht on tuleohtlik materjal, kuid see pole tegelikult nii. Meie poolt pakutavad vahtude tulepüsivusklassid vastavad standarditele EN ja DIN, olles klassi E või B2 tasemel. Meie sertifitseeritud lahendus võimaldab saavutada EN standardile vastavuse klassi Bs3 d0 tasemel. Selle lahendusega saab vahtu lihtsalt katta veepõhise A-tüüpi tulekaitsekihiga (firecoating type A) või käsitsi kanda rulli või pintsliga kaks kihti. See tagab, et vaht ei karda tuld ja suudab vastu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.