Rohkema info nägemiseks:

CHANDELIER GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ürituste korraldamine on meie kirg, meile saad usaldada ürituskorralduse alates ideest kuni koristamiseni!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üritusturundusagentuur Createvents on perefirma ning meie oleme selle loojad – Gerli ja Margus.

Oskame unepealt vastata kõigile küsimustele mis sul ürituste korraldamisega tekkida võivad!

Oleme sinu jaoks olemas, mõtleme sinuga koos, reageerime kiirelt ja loome üritusi inspiratsiooniga! Sest sina loed ja sinu ettevõte on oluline. Me teeme oma tööd rõõmuga, sest meile meeldib see, mida teeme – sündmustest unustamatute elamuste loomine!


Kohtume ja luba meil luua parim lahendus just Sinule!

Gerli ja Margus
Tel. +372 513 9896
createvents@createvents.ee

Asutaja ja loovjuht 
Gerli Taniloo-Sunduk

Minu “miks?”

Olen õppinud ja töötanud erinevates riikides – Hispaanias, Saksamaal, Itaalias, Hollandis ja teinud oma elus ka mitu karjääripööret.

Olen töötanud Eesti riigi heaks, suures börsiettevõttes, meeskonnajuhina ja lõpuks ka iseendale – sündmuste korraldaja ja ettevõtjana.

Ürituskorraldus

Kuidas jõudsin ürituste korraldamise juurde? Kõik need ametid ja riigid on laiendanud minu silmaringi ja toonud arusaamise – õnnelik olen vaid siis kui teen tööd, mis inspireerib ja loob lisaväärtust ka teistele ja suuremas pildis!

Kui armastad mida teed, siis seda on näha ka tulemustes. Ma usun, et just selliseid sündmusi loome – sündmusi, mis loevad ja oleme uhked oma  seniste tulemuste üle!

Meie meeskonnas on eranditult toredad, hullult loovad ja  usaldusväärsed inimesed – nendega läheme kindlalt luurele ja võtame vastu kõik (ka eriti pöörased) väljakutsed:)

vaata lisaks!

CHANDELIER GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jana Treier

Gerliga oli väga hea koostööd teha, tal oli alati aega vastata ja kaasa mõelda. Ta sai kliendi soovidest ja ootustest väga kiiresti aru ja pakkus mitmeid sobilikke lahendusi. Kogu meie seltskond jäi peoga väga rahule 😊 Meil oli ääretult maitsev toit restoranis Platz, super bänd Dreamers, väga tore fotograaf Jane Faizullin. Lisaks küttis kirgi ka lauajalgpall 😃

- Carmen Siirmets

Koostöös sujus algusest peale äärmiselt sujuvalt, kordagi ei tekkinud tunnet, et midagi on pooleli või jäänud arusaamatuks. Väga professionaalne ja toetav tugi peo korraldamisel. Kindlasti palume Gerli abi peo korraldamiseks ka tulevikus! Stora Enso meeskonnalt: „Parim jõulupidu, mis meil kunagi olnud on.

- Andres Laur

Suur Aitäh (kohe suurte algustähtedega), et suutsite niivõrd lühikese etteteatamisajaga ja suurele rahvamassile edukalt suvepäevad korraldada. Ideaalsed valikud alates peokohast koos võrratu ilmaga, kuni suurepärase rahvusvahelise bändini, mida kiideti taevani:) Üritus korraldatud Eventpoint partnerina

Kuidas korraldada meeldejääv firmapidu?

Meeldejääva firmapeo korraldamine nõuab planeerimist ja loomingulisust. alljärgnevalt on toodud samm-sammuline juhend, kuidas tagada, et teie üritus oleks kõigile meeldejääv ja nauditav. 1. Määratle eesmärk ja teema Eesmärk esimene samm on selgitada välja peo eesmärk. kas soovite tänada töötajaid, tutvustada uusi tooteid või tugevdada meeskonnavaimu? eesmärgi teadmine aitab kujundada kogu ürituse kontseptsiooni. Teema valige teema, mis köidab ja inspireerib osalejaid. temaatilised peod muudavad ürituse põnevamaks ja loovad ühtse õhkkonna. populaarsed teemad võivad olla näiteks retro,

Dropdown

kõik artiklid

Ettevõtte suvepäevad – kuidas korraldada ja miks need on olulised?

Suvepäevad on suurepärane viis tuua meeskond kokku ja parandada töötajate rahulolu. siit leiad juhendi, kuidas neid korraldada ja miks need on olulised. Kuidas
ssb.ee
Suvepäevad on suurepärane viis tuua meeskond kokku ja parandada töötajate rahulolu. siit leiad juhendi, kuidas neid korraldada ja miks need on olulised. Kuidas korraldada ettevõtte suvepäevi? Eesmärgi määratlemine selgitage välja, kas soovite tugevdada meeskonnavaimu, premeerida töötajaid või pakkuda lõõgastust. Kuupäeva ja asukoha valik valige sobiv kuupäev ja koht, kus kõigil on lihtne osaleda. populaarsed on looduskaunid ja veekogude lähedal asuvad kohad. Eelarve planeerimine koostage eelarve, mis katab kõik kulud alates transportist ja toitlustusest kuni tegevusteni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.