Rohkema info nägemiseks:

METALPLANET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete metallitöölahenduste pakkumisega, hõlmates endas alates metallkonstruktsioonide projekteerimisest ja valmistamisest kuni lehtmetallide töötlemise, keevitustööde ning värvimise ja transpordini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled otsimas usaldusväärset partnerit metallitööde valdkonnas, kes suudaks täita Sinu kõige nõudlikumadki soovid? Tutvustame sulle Metallplaneet OÜ-d – noort ja dünaamilist ettevõtet, kelle eesmärgiks on pakkuda klientidele parimaid paindlikke lahendusi, mis vastavad täpselt nende vajadustele.

Metallplaneet OÜ on rohkem kui lihtsalt metallitööde ettevõte – oleme teie usaldusväärne partner, kes on valmis pakkuma laia valikut teenuseid, et täita teie ootusi ja vajadusi igal tasandil. Meie kogemus metallitööde alal on pikaajaline ning meie meeskond koosneb professionaalidest, kes suudavad lahendada ka kõige keerulisemaid väljakutseid.

Meie meeskond suudab luua unikaalseid projekte, mis vastavad täpselt teie vajadustele ja soovidele. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste metallitööde teostamisele, tagades kvaliteetse lõpptulemuse. Kasutame tipptasemel tehnoloogiat, et töödelda lehtmetalle vastavalt teie spetsifikatsioonidele.

Valmistame ja paigaldame metallkonstruktsioone vastavalt teie vajadustele, tagades vastupidavad ja funktsionaalsed lahendused. Meie kogenud keevitajad suudavad teostada erinevaid keevitustöid, tagades tugevad ja vastupidavad ühendused. Pakume kvaliteetset värvimisteenust, et tagada teie metalltoodetele vastupidav kaitse ning esteetiline välimus. Pakume ka transporditeenust, et tagada teie tellimuste kiire ja turvaline kohaletoimetamine.

Oleme pühendunud klientide rahulolu tagamisele ning innovaatiliste ja kvaliteetsete lahenduste pakkumisele. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner metallitööde valdkonnas, kes suudab täita teie kõige nõudlikumadki vajadused.

Kontakteeru meiega juba täna telefonil +372 5560 0790 ning leiame koos parima lahenduse Sinu projektile!

uuri lisaks

METALPLANET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta

Teenused olid suurepärased ja kvaliteet vastas ootustele.

- Marko

Meeldiv ja professionaalne teenindus. Soovitan kindlasti!

- Priit

Töö tehti puhtalt ja õigeaegselt. Jäin väga rahule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas ise metallist trepipiire teha?

DIY metallist trepipiirde projekti ettevõtmine võib olla tasuv ettevõtmine, pakkudes esteetilist veetlust ja kindlat funktsionaalsust igale trepikojale. See juhend juhatab teid protsessi algusest lõpuni. Metallist trepipiirete aluste mõistmine Tavalised metallid trepipiirete jaoks hõlmavad alumiiniumi, sepistatud rauda, terast ja roostevaba terast, igaüks pakkudes unikaalseid omadusi ja esteetilisi väärtusi. Metallpiirded on tuntud oma vastupidavuse, tugevuse ja disaini mitmekülgsuse poolest, muutes need populaarseks valikuks nii sise- kui ka välistingimustes kasutamiseks. Planeerides oma

Dropdown

kõik artiklid

5 uuenduslikku roostevaba terase kasutusviisi kaasaegses disainis

Roostevaba teras, mis on tuntud oma korrosioonikindluse ja stiilse välimuse poolest, on saanud kaasaegse disaini nurgakiviks. Selle mitmekülgsus ja tugevus on v
ssb.ee
Roostevaba teras, mis on tuntud oma korrosioonikindluse ja stiilse välimuse poolest, on saanud kaasaegse disaini nurgakiviks. Selle mitmekülgsus ja tugevus on võimaldanud disaineritel ja arhitektidel lükata loovuse ja funktsionaalsuse piire. Oma suure tõmbetugevuse, roostekindluse ja minimaalsete hooldusnõuetega on roostevaba teras ideaalne materjal erinevateks rakendusteks. Selle võime taluda äärmuslikke temperatuure ja keskkonnatingimusi teeb sellest professionaalide seas lemmiku. Aastate jooksul on roostevaba teras arenenud puhtalt tööstuslikest kasutusviisidest kaasaegse esteetika

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.