Rohkema info nägemiseks:

LVI-STEP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Parima kvaliteediga kütte-, vee- ja ventilatsioonisüsteemide paigaldustööd nii era- kui ka äriklientidele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan P.

Oleme väga rahul LVI-Step OÜ poolt tehtud tööga! Nende meeskond on tõesti professionaalne ja kogemustega ning meie uus küttesüsteem on täiuslik!

- Valdur D.

LVI-Step OÜ paigaldas meie ettevõttesse uue ventilatsioonisüsteemi ja me ei saaks olla rohkem rahul. Nende meeskond oli tõesti pühendunud ja teadis, mida nad teevad.

- Kristofer R.

LVI-Step OÜ tegi meie kodus kanalisatsioonitöid ja nad olid fantastilised! Nende meeskond oli sõbralik ja professionaalne ning töö sai tehtud kiirelt ja tõhusalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LVI-STEP OÜ tegevusaruanne 2022

LVI-Step OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2013. aasta märtsis. Selle põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus, pakkudes oma teenuseid nii kodumaal kui ka välisriikides. Ettevõtte tegevus hõlmab laia valikut ehitustöid, alates uute hoonete ehitamisest kuni olemasolevate hoonete renoveerimiseni.2022. aasta oli ettevõtte jaoks keeruline aasta, kuna materjalide ja tööjõuhindade tõus mõjutas oluliselt äritegevust. Hoolimata kasvavatest müügimahtudest, suurenesid ka kulud. Siiski suutis ettevõte aasta lõpetada kasumlikult, mis näitab nende tugevat finantsseisundit ja head juhtimist.

Dropdown

kõik artiklid

Mida kujutab endast meie renditav StepWatt vesipõrandaküttesüsteem?

Kujuta ette, et sa seisad keset ehitusplatsi, kus külm tuul puhub läbi avatud aknaavade ja põrand on külm ja niiske. Nüüd kujuta ette, et see sama ruum on soe j
ssb.ee
Kujuta ette, et sa seisad keset ehitusplatsi, kus külm tuul puhub läbi avatud aknaavade ja põrand on külm ja niiske. Nüüd kujuta ette, et see sama ruum on soe ja kuiv, tänu renditavale ajutisele vesipõrandaküttesüsteemile. Selline on StepWatt – muudab ehitusplatsi elamiskõlblikuks! StepWatt on innovaatiline lahendus, mis pakub ehitusplatsil töötavatele inimestele mugavust ja soojuskindlust. See renditav ajutine vesipõrandaküttesüsteem tagab ühtlase temperatuuri igas ruumis, isegi kõige külmematel päevadel. Lisaks sellele aitab see kaasa betooni kuivamisele, eemaldades liigse niiskuse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.