Rohkema info nägemiseks:

CREATES SYSTEM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Firma pakub roostevabaterasest lahendusi toiduainetööstusele, konveiersüsteeme ning 3D disaini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie lugu on lugu pühendumusest masinaehituse, protsessitehnika tootmise ja projekteerimise valdkondades. Sündisime ideest olla rohkem kui lihtsalt ettevõte - me tahtsime olla suunanäitaja, innovaator ja partner, kes muudab keerukad kontseptsioonid reaalsuseks.

Alustasime oma teekonda, keskendudes masinaehitusele, lootes luua tipptasemel seadmeid, mis vastavad tööstuse kõrgetele standarditele. Ent meie nägemus ulatus kaugemale – me tahtsime olla mõtestatud osa protsessitehnika tootmisest, olles kaasatud igasse sammu, et tagada sujuv ja tõhus tootmisahel.

Projekteerimine sai meie võtmeks, kui hakkasime kujundama lahendusi, mis ühendavad masinaehitust ja protsessitehnika tootmist. Meie meeskond sukeldus sügavale projekteerimise maailma, kasutades tipptasemel tehnoloogiat ja loovust, et luua lahendusi, mis ei oleks mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka esteetiliselt nauditavad.

Meie firma lugu on lugu pühendumusest. Oleme kogenud masinaehituse keerukust, tunnetanud protsessitehnika tootmise rütmi ja üles ehitanud projekteerimise sildu, mis ühendavad need kaks maailma. Oleme õppinud, arenenud ja kasvanud koos iga väljakutsega.

Täna oleme uhked selle üle, et oleme mitmekülgne ettevõte, mis loob masinaehituslikke lahendusi, viib ellu protsessitehnika tootmist ja projekteerib uusi teid tulevikuks. Meie lugu on alles algus, sest jätkame teekonda, olles valmis kujundama ja looma tulevikku, kus masinaehitus, protsessitehnika tootmine ja projekteerimine saavad ühiseks keeleks uuenduslike lahenduste maailmas.

Võtke meiega ühendust täna aadressil csprojektid@gmail.com või helistage meile numbril +372 5177848, et arutada, kuidas me saame lahendada teie tööstuslikke väljakutseid.

CREATES SYSTEM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Imetlen nende pühendumust detailidele. Suurepärane töö!

- Martin

Tõeliselt professionaalne teenindus, mis ületas ootused.

- Kärt

Muljetavaldav projektijuhtimine ja tipptasemel tehnoloogia.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks eelistavad tootjad CREATES SYSTEM OÜ kohandatud seadmeid?

Tootmise konkurentsimaastikul ei ole efektiivsus, täpsus ja innovatsioon lihtsalt eesmärgid – need on kohustuslikud. Kohandatud seadmed võivad olla mängumuutjad tootjatele, kes soovivad oma protsesse tõsta. CREATES SYSTEM OÜ on spetsialiseerunud kohandatud lahenduste pakkumisele, mis vastavad teie tootmisoperatsioonide ainulaadsetele väljakutsetele ja nõuetele. Siin on viis veenvat põhjust, miks kohandatud seadmed on strateegiline investeering teie tootmisprotsessi. Tõhustatud efektiivsus ja tootlikkus Igal tootmisprotsessil on oma nüansid. Kohandatud seadmed on kavandatud sobima sujuvalt

Dropdown

kõik artiklid

Kas CREATES SYSTEM OÜ TIG-keevitus on vastus Teie keevitusvajadustele?

Tungsten Inert Gas (TIG) keevitus, tuntud ka kui Gas Tungsten Arc Welding (GTAW), on keevitusprotsess, mis hõlmab mittekuluvat volfram elektroodi keevituse teki
ssb.ee
Tungsten Inert Gas (TIG) keevitus, tuntud ka kui Gas Tungsten Arc Welding (GTAW), on keevitusprotsess, mis hõlmab mittekuluvat volfram elektroodi keevituse tekitamiseks. Keevitusala on atmosfääri saaste eest kaitstud inertse kaitsegaasiga, tavaliselt argoon või heelium, ja sageli kasutatakse täitematerjali. TIG-keevitus erineb teistest keevitusmeetoditest nagu Metal Inert Gas (MIG) keevitus või elektroodkeevitus tänu oma täpsusele ja kontrollile, mis võimaldab tugevamaid ja kvaliteetsemaid keevisõmblusi. See on eriti kasulik õhukeste materjalide või metallide keevitamisel, mis nõuavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.