Rohkema info nägemiseks:

ECO COLD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut niisutajaid, diisel- ja elektripuhureid rendiks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ECO COLD OÜ mõistab, et hingatav õhk on elu ja mugavuse olemus. Seetõttu oleme pühendunud erakordse valiku õhukvaliteedi lahenduste pakkumisele, mis vastavad teie igale vajadusele. Olgu teil siis probleeme niiskuse, temperatuurikõikumiste või lihtsalt värske õhu vajadusega, meie esmaklassiline valik niisutajaid, diisel- ja elektripuhureid on teie teenistuses.

Meie missioon on lihtne: Pakume laia valikut niisutajaid, diisel- ja elektripuhureid rentimiseks. Me usume, et kõigil on õigus Hingata Vabalt, ja meie keskkonnasõbralike valikutega saate seda teha, olles samal ajal ka keskkonnale hea. Meie loosung, 'Hinga vabalt, rendi Eco!' ei ole lihtsalt fraas; see on meie lubadus teile.

Meie tootevalik on hoolikalt kureeritud, et tagada teie keskkond oleks täiuslik, olgu see siis tööks, vaba aja veetmiseks või millekski vahepealseks. Meie TTK 335 S ja TTK 170 ECO niisutajad on loodud efektiivsuse ja kasutusmugavuse tagamiseks, et teie ruumis oleks optimaalne niiskustase. Neile, kes vajavad robustseid kütte lahendusi, pakuvad meie IDE 30 D diiselpuhurid võimsat ja usaldusväärset soojust. Ja vaikse, kuid efektiivse õhuringluse jaoks on TDS 50 E elektripuhurid ideaalne valik.

Asudes Tallinna südames, Harjumaal, oleme pühendunud olema teie peamine allikas õhukvaliteedi seadmete rentimisel. Meie uksed on avatud iga päev 8.00 kuni 18.00, valmis aitama teil leida täiuslik lahendus teie vajadustele. ECO COLD OÜ-ga ei rendi te lihtsalt seadmeid; te saate partneri, kes on pühendunud tagama, et teie õhk oleks võimalikult puhas ja mugav.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud erinevust ECO COLD OÜ-ga. Haarake puhta õhu jõust ja rentige seadmed, mis sümboliseerivad kvaliteeti ja jätkusuutlikkust. Külastage meid veebis või helistage meile; meie meeskond on innukas aitama teil rentida täiuslik niisutaja, diiselpuhur või elektripuhur teie konkreetsetele nõudmistele. Pidage meeles, kui valite ECO COLD OÜ, valite värsket õhku.

Viimaste uuenduste ja näpunäidete saamiseks optimaalse õhukvaliteedi säilitamiseks jälgige meid Facebookis või võtke ühendust e-posti teel. Me ei ole lihtsalt renditeenus; oleme teie keskkonnasõbralik partner tervislikuma ja mugavama keskkonna loomisel.

Vaata rohkem

ECO COLD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ECO COLD OÜ tegevusaruanne 2022

Eco Cold OÜ on asutatud 24.08.2017. Eco Cold OÜ põhitegevuseks 2022.a oli tööriistade rent.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas niiskusimurid võivad olla abiks teie ehitusplatsil

Ehitusplatsid on tuntud oma mitmekesiste väljakutsete poolest, alates ilmastikust kuni logistikani. Üks oluline tegur, mis võib ehitustöid oluliselt mõjutada, o
ssb.ee
Ehitusplatsid on tuntud oma mitmekesiste väljakutsete poolest, alates ilmastikust kuni logistikani. Üks oluline tegur, mis võib ehitustöid oluliselt mõjutada, on niiskus. Niiskus võib põhjustada mitmeid probleeme, nagu hallitus, rooste, betooni pragunemine ja elektroonikaseadmete kahjustumine. Üks viis nende probleemide lahendamiseks või ennetamiseks on kasutada niiskusimureid. Siin on viis viisi, kuidas niiskusimurid võivad olla abiks teie ehitusplatsil. Hallituse ja seenhaiguste ennetamine: Ehitusplatsidel võib olla suur hulk niiskust, eriti kui tööd toimuvad vihma või lume käes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.