Rohkema info nägemiseks:

AASA AGRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 453; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AASA AGRO OÜ kohta arvamuslugu!"

AASA AGRO OÜ hetkeolukord

Juba 453 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Aasa Agro asutati augustis 2017.a. Ettevõte tegeleb mahepõllumajandusega, tegevusalaks on "Teravilja- (v.a. riis) ja kaunviljakasvatus; õlitaimeseemnete kasvatus".

Eesmärgiks 2023. a on jätkuvalt tegeleda mahepõllumajandusliku teraviljakasvatusega, katsetada uusi praktikaid mahetootmises, saagi kvaliteeti tõsta ja kindlustada ettevõtte jätkusuutlikust. Samuti säilitada keskkonna nõuded ja maa viljakus mahetootmisesse sobilike agrotehniliste võtete, viljavahelduse ja sertifitseeritud seemne kasutamisega. Ettevõte on liitunud süsinikuprogrammiga ja pikemaajalisem plaan on kasutada jätkusuutlikke praktikaid tootmise efektiivistamiseks, süsiniku sidumisega mulda selle viljakuse tõstmiseks ja kliima eesmärkide täitmiseks. Nende saavutamiseks on võtmesõnadeks digitaliseerimine ja tehnikapargi pidev uuendamine.

2023. aasta eesmärgiks on toodangu kasv 20% eelneva majandusaastaga võrreldes.

Ettevõte on piisavate varadega ja optimistlukult tulevikku suunatud jätkusuutliku tegevusega.

R.Aasa Juhatuse liige

AASA AGRO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.