Rohkema info nägemiseks:

KLAVERILOOMAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 48; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KLAVERILOOMAD OÜ kohta arvamuslugu!"

KLAVERILOOMAD OÜ hetkeolukord

Juba 48 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023 aastal oli Klaveriloomad OÜ põhitähelepanu jätkuvalt koolituste läbiviimisel, uute trükimaterjalide ettevalmistamisel ja noodiraamatute koostamisel ning muusika loomisel ja salvestamisel Katri Rebase loomeprojektide raames.

2023 aastal Ilmus muusikaline lasteraamat “Klaveriloomad. Operatsioon “Võluõhk”” koos heliraamatuga ning valmis “Klaveriloomad. Väikesed käpad” õpiku 1.osa lisatrükk. Heliraamatu “Operatsioon “Võluõhk” raames alustasime koostööd Eesti Digiraamatute Keskuse ning Elisa

Eestiga, kelle E-raamatu platvormilt levitatakse nüüd ka meie audioraamatut.

2023 aastal jätkusid alusharidusprojektid, mis on seotud Klaveriloomad OÜ varasemalt kirjastatud originaalloomingu ning õppematerjalidega.

Jätkasime tööd digitaalselt kirjastatud muusikaväljaannete levitamisega, kaasates välismaa digiväljaannete koostööpartnereid.

Planeerime 2024 aastal avaldada uusi trükiseid ja helisalvestisi eelnevatel aastatel loodud, kogutud ja koostatud originaalmaterjalide põhjal, tutvustades samas neid loeng-kontsertidel nii Eestis, kui mujal maailmas.

KLAVERILOOMAD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.