Rohkema info nägemiseks:

SMARTFLOOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kipsivalupõrandate tootmisele ja paigaldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast põrandalahenduste tulevikku. SMARTFLOOR OÜ spetsialiseerub kipsivalupõrandatele, mis on tipptasemel tehnoloogia, mis sobib ideaalselt kodudesse, kortermajadesse ja kontoriruumidesse. Meie põrandad on disainitud ilma tugevdust vajamata, on minimaalse paksusega ja pakuvad erakordset soojusjuhtivust, tagades, et need surve all ei pragune.

Kliendid valivad meid meie võime tõttu lahendada keerulisi probleeme. Kipsivalu võimaldab integreerida põrandaküttesüsteeme keerulistesse keskkondadesse, kus traditsioonilised meetodid võivad ebaõnnestuda. Selle õhuke profiil, kiire kuivamine, kerge kaal ja ülekaalukas soojusjaotus teevad sellest kaasaegsete põrandavajaduste jaoks eelistatud lahenduse.

Olenemata sellest, kas ehitad uut palkmaja, renoveerid vana puitpõrandat või lihtsalt otsid tasast pinda, meie kipsivalupõrandad on piisavalt mitmekülgsed, et sobida igat tüüpi elamisse. Need on eriti efektiivsed radiaatorpõrandakütte torude pealispinnaks, pakkudes siledat ja ühtlast pinda, mis suurendab mugavust ja efektiivsust.

Termilise soojusjuhtivuse näitajaga 1.4-1.6W/m.K ja survetugevusega 25N/mm2, ei ole meie kipsivalupõrandad mitte ainult vastupidavad, vaid pakuvad ka suurepärast soojushaldust nii vee- kui elektriküttesüsteemidele. Lisaks on need ühed parimad lahendused heliisolatsiooniks, muutes need ideaalseks siseruumide jaoks.

Meie pühendumus kvaliteedile ja innovatsioonile on ilmne igas valatud põrandas. Meie kipsivalusegu minimaalne kihi paksus on 25 mm, tagades vastupidavuse ja pikaealisuse. Kokkuvõttes pakub SMARTFLOOR OÜ põrandalahendust, mis sobib kõikidele majatüüpidele, suurendades teie kinnisvara mugavust, esteetikat ja väärtust.

Avasta kipsivalupõrandate võrdlematud eelised meiega. Lisateabe saamiseks või oma põrandaprojekti arutamiseks võtke meiega ühendust juba täna.

Kontakt

SMARTFLOOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

Imeline kogemus, põrand on nii mugav!

- Martin S.

Kiire ja professionaalne teenindus, soovitan kõigile!

- Kalle S.

Meie kodu sai tänu Smartfloorile uue ilme!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas kipsivalu on tuleviku põrandalahendus?

Kipsivalu on revolutsiooniline põrandakattemeetod, mis kasutab peamise komponendina põrandapindade loomisel looduslikult esinevat mineraali kipsi. See meetod on saavutanud olulist populaarsust tänu oma arvukatele eelistele traditsiooniliste põrandamaterjalide ees. Koduomanikud, ehitajad ja arhitektid otsivad tõhusamaid, vastupidavamaid ja jätkusuutlikumaid põrandakatte valikuid, kipsivalu on kerkinud esile juhtiva lahendusena. Selle võime vastata kaasaegse ehituse ja renoveerimisprojektide nõudmistele on asetanud selle põrandatööstuse esirinda. Kipsivalu eelised põrandakattena Kipsist

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised kaalutlused enne põrandaküttesüsteemi paigaldamist?

Põrandaküte on süsteem, mis pakub soojust otse hoone põrandale. See on kütmismeetod, mis pakub kõrget mugavustaset ja tõhusust, jaotades soojust ühtlaselt üle p
ssb.ee
Põrandaküte on süsteem, mis pakub soojust otse hoone põrandale. See on kütmismeetod, mis pakub kõrget mugavustaset ja tõhusust, jaotades soojust ühtlaselt üle põrandapindade. Erinevalt traditsioonilistest küttesüsteemidest, mis toetuvad sundõhule või konvektsioonile, töötab põrandaküte infrapunakiirguse protsessi kaudu, mis soojendab otse esemeid ja inimesi ilma õhku esmalt soojendamata. Põrandaküttel on palju eeliseid. See on tuntud oma võime poolest pakkuda järjepidevat ja ühtlast soojusjaotust, kõrvaldades külmad kohad ja luues mugavama elukeskkonna. Lisaks töötab see vaikselt ja võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.