Rohkema info nägemiseks:

VILGO LILLED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 805; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta VILGO LILLED OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus lillekunst kohtub isikliku väljendusega. VILGO LILLED OÜ-s usume, et igal õiel on oma lugu ja iga seade on südamest tulev sõnum. Meie missiooniks on pakkuda eritellimusel valmistatud lilleseadeid igaks sündmuseks, alates pulmade rõõmsast tähistamisest kuni leinamälestuste austamiseni matustel. Oleme teie partnerid, luues õitsevaid hetki, mis muutuvad igavesteks mälestusteks.

Meie valik pottides lilli ja eksootilisi taimi on kureeritud inspireerima ja elustama igat ruumi. Olgu selleks täiuslik pruudikimp, mis täiendab teie erilist päeva, või leinalint, millega austada lähedast, meie osavad lilleseadjad valmistavad iga tüki hoole ja tundlikkusega.

Neile, kes otsivad midagi tõeliselt ainulaadset, pakub meie valik veetaimi ja aksessuaare rahulikku ja vaikset puudutust teie koju või kontorisse. Ja kui on tegemist kingitustega, siis me läheme kaugemale traditsioonilisest, pakkudes käsitsi valmistatud esemeid nagu puhutud klaasikunst ja keraamilised käsitööd, kõrvuti maitsva valikuga šokolaadidest ja õhupallidest iga tähistamise jaoks.

Meie veebigalerii esitleb meie tööde ulatust, alates pulmade lilleseadetest kuni lillekimpudeni, mis räägivad enda eest. Iga loodu on rohkem kui lihtsalt toode; see on käsitsi valitud, hoolikalt seadistatud looduse ilu tükk, mis on mõeldud teie sügavaimate tunnete edastamiseks.

VILGO LILLED OÜ-s on meie loosung Õitsevad Hetked, Igavesed Mälestused mitte ainult tunnuslause; see on meie lubadus teile. Kutsume teid uurima meie pakkumisi ja leidma täiusliku väljenduse oma tunnetele meie lille- ja taimevalikute kaudu. Võtke meiega ühendust ja loome koos midagi kaunist.

Küsimuste ja isikupärastatud teenuse saamiseks palun võtke meiega ühendust aadressil vilgo@vilgolilled.ee või helistage numbril +372 56491442. Oleme siin, et aidata teid kõigis teie lillede vajadustes, pakkudes mitte ainult lilli, vaid rõõmu ja lohutust, üks kroonleht korraga.

Kontakt

VILGO LILLED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane kogemus - nad suudavad muuta lilleseade unikaalseks ja isikupäraseks.

- Jaan S.

Väga tundlik ja tähelepanelik teenindus. Soovitan soojalt!

- Marta P.

Leinas oli raske, aga Vilgo Lilled suutis luua meile ilusa ja lohutava leinaseade.

Kuidas luua pruudikimp, mis haarab pilku julgete värvipalettide ja tekstuuridega?

Pulmapäeval on iga detail oluline ja pruudikimp ei ole erand. See pole lihtsalt aksessuaar; see on avaldusese, mis peegeldab sinu isiklikku stiili ja sinu erilise päeva olemust. VILGO LILLED OÜ-s mõistame trendide ees püsimise tähtsust, luues samal ajal midagi ainulaadselt sinu oma. Vaatame üle viis ainulaadset pruudikimbu trendi, mis muudavad sinu pulmapäeva veelgi meeldejäävamaks. Keskkonnasõbralikud ja jätkusuutlikud kimbud Oma ümbruse ilu hõlmamine kohalikest ja hooajalistest õitest valmistatud kimbuga. See lähenemine toetab kohalikke kasvatajaid ja vähendab kaugelt toodud lilledega

Dropdown

kõik artiklid

Kas bonsai valik sõltub minu isiklikust maitsest ja elukeskkonna tingimustest?

Bonsai, üle tuhande aasta vanune Jaapani kunstivorm, juurdub Aasia kultuuri iidsetes traditsioonides. Praktika hõlmab miniatuursete puude kasvatamist, mis jälje
ssb.ee
Bonsai, üle tuhande aasta vanune Jaapani kunstivorm, juurdub Aasia kultuuri iidsetes traditsioonides. Praktika hõlmab miniatuursete puude kasvatamist, mis jäljendavad täissuuruses puude kuju ja mõõtkava. Hoolika pügamise ja hoolduse kaudu muutuvad bonsaipuud elavateks skulptuurideks, sümboliseerides harmooniat, kannatlikkust ja aja kulgu. On mitmesuguseid bonsai stiile, sealhulgas ametlik püstine, mitteametlik püstine, kaskaad, poolkaskaad ja palju muud. Iga stiil esitab oma ainulaadse esteetika ja hooldusnõuete komplekti. Oma bonsaipuu valimine Bonsai valimisel kaaluge liiki, suurust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.