Rohkema info nägemiseks:

2A MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teenuste ja kaupade valikust leiate näiteks autorvaruosad, rehvivahetuse, õlivahetuse, keretööd, diagnostika, hoolduse, sildade reguleerimise ja kliima täitmise teenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

2A Motors OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on pühendunud sõidukite kõrgeima kvaliteediga remondile ja hooldusele. Oleme aastate jooksul kujundanud enda maine põhjalikult ja pühendunult, et tuua oma klientidele parimaid lahendusi nende sõidukite eest hoolitsemisel.

Meie kirg ja pühendumus sõidukite maailma vastu juhib meid iga päev. Olles varustatud kõige kaasaegsema tehnoloogia ja koolitatud spetsialistidega, oleme püstitanud endale kõrged standardid, et tagada igale kliendile meeldiv ja muretu kogemus.

2A MOTORS OÜ ei ole lihtsalt remonditöökoda. Oleme partnerid, keda saate usaldada igal sõiduajahetkel, alates tavapärasest hooldusest kuni keerukamate remondiprobleemideni. Meie keskmes on kliendi rahulolu, mis peegeldub kõiges, mida teeme.

Kui soovite partnerit, kes kohtleb teie sõidukit sama suure hoolitsuse ja pühendumusega nagu teie ise, olete leidnud õige koha – 2A Motors OÜ.

2aautohooldus@gmail.com
+372 56218507

2A MOTORS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina H.

Lisaks heale teenusele on ka meeldiv suhtumine klienti. Soovitan

- Kalle K.

Väga professionaalne ja abivalmis meeskond.

- Tõnu T.

Kõik remonditööd 2A Motors OÜ-s on alati korralikult ära tehtud. Soovitan soojalt!

Sünteetiline, poolsünteetiline ja mineraalõli - mis neil vahet on?

Autode mootoriõli valikul on oluline arvestada mitmete teguritega, nagu näiteks sõiduki vanus, mootori tüüp ja sõidutingimused. Üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, on mootoriõli tüübi valimine. Mootoriõli tüübid jagunevad peamiselt kolme kategooriasse: sünteetiline, poolsünteetiline ja mineraalõli. Selles artiklis selgitame, mis on nende erinevused ning millist tüüpi mootoriõli peaks valima. Mineraalõli Mineraalõli on kõige traditsioonilisem mootoriõli tüüp. See on valmistatud põlevkivist ja naftast ning sisaldab palju lisandeid. Mineraalõli on kõige odavam mootoriõli tüüp,

Dropdown

kõik artiklid

Millised on sagedasemad veermikuprobleemid ja miks need võivad ohtlikud olla?

Sõiduki veermik on oluline komponent, mis tagab auto liikumise ja ohutuse maanteel. Kuid nagu iga teinegi auto osa, võib ka veermik aja jooksul kuluda või kanna
ssb.ee
Sõiduki veermik on oluline komponent, mis tagab auto liikumise ja ohutuse maanteel. Kuid nagu iga teinegi auto osa, võib ka veermik aja jooksul kuluda või kannatada erinevate probleemide käes.  Roolisüsteemi probleemid Roolisüsteemi probleemid võivad olla ohtlikud, kuna need võivad mõjutada auto juhitavust ja ohutust. Roolisüsteemi probleemid võivad hõlmata halva juhitavuse, rooli vibreerimise, roolivõimendi või -vedeliku lekkeid jne. Kui sõiduki juhitavus on halb või rool väriseb, võib see põhjustada ohtlikke olukordi teel, kuna auto juhtimine võib muutuda keeruliseks. Vedrustuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.