Rohkema info nägemiseks:

UMA ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme usaldusväärne partner klientidele nende elektrisüsteemide vajaduste täitmisel, pakkudes tipptasemel lahendusi ja teenuseid, mis tagavad süsteemide ohutuse, efektiivsuse ja jätkusuutlikkuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oleme juhtiv ettevõte, mis keskendub elektriseadmete paigaldusele, elektri projekteerimisele ja elektrikontrollile, pakkudes tipptasemel lahendusi elektrisüsteemide valdkonnas. Meie missiooniks on tagada klientidele usaldusväärne ja professionaalne elektriteenus, mis vastab täpselt nende vajadustele ja tagab nende süsteemide ohutuse ning tõhususe.

Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele elektritöödele, sealhulgas elektriseadmete paigaldusele, elektri projekteerimisele ja elektrikontrollile. Olenemata sellest, kas vajate uue süsteemi paigaldust, olemasoleva süsteemi renoveerimist või hooldust, saate loota meie kogenud meeskonnale ja tipptasemel lahendustele.

Pakume professionaalset ja täpset elektriseadmete paigaldust vastavalt Teie vajadustele ja ehituskoodidele. Olgu tegemist elamispindade, ärihoonete või tööstuslike kompleksidega, meie ekspertide meeskond tagab paigalduse kvaliteedi ja ohutuse.

Meie kogenud insenerid ja projekteerijad loovad kohandatud elektrisüsteemid vastavalt Teie spetsiifilistele nõudmistele ja ruumi omadustele. Pakume kavandamisteenuseid, mis tagavad süsteemi tõhususe, jätkusuutlikkuse ja vastavuse kehtivatele standarditele.

Teeme põhjalikke elektrikontrolle ja auditeid, et tagada Teie süsteemide ohutus, vastavus regulatsioonidele ja parimad praktikad. Meie ekspertide poolt läbi viidud kontrollid aitavad ennetada probleeme ja tagavad Teie süsteemide usaldusväärsuse.

 Lisaks elektriseadmetele pakume ka teiste seadmete paigaldust, nagu valgustid, ventilatsioonisüsteemid ja muu tehniline varustus. Meie meeskond tagab, et kõik paigaldustööd toimuvad professionaalselt ja ohutult.

Olenemata sellest, millised on Teie elektrivajadused, võtke julgelt ühendust meiega juba täna! Meie professionaalne meeskond on valmis pakkuma Teile parimat teenust ja lahendusi, mis vastavad Teie ootustele ja eelarvele.

UMA ELEKTER - Teie usaldusväärne partner elektritööde valdkonnas!

Kontakt:

+372 5386 4743

arvi.siig@gmail.com

UMA ELEKTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margo T.

Suurepärane teenindus, alati lahendavad meie elektriprobleemid.

- Sergei P.

Uma Eleketer on meie usaldusväärne partner elektritöödes.

- Margus S.

Elektrisüsteemid on alati korras pärast nende tööde tegemisi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kui oluline on piksekaitse?

Piksekaitse on oluline osa igast hoonest või rajatisest, mis on ühendatud elektrisüsteemiga. Kuigi välk võib olla ilus vaatepilt taevas, võib selle jõud tekitada märkimisväärset kahju elektrisüsteemidele, kui neid ei kaitsta. Seepärast soovime selgitada, miks on piksekaitse teie elektrisüsteemide turvalisuse tagamisel oluline. Esiteks, piksekaitse aitab kaitsta teie vara ja seadmeid välgu poolt tekitatud kahjustuste eest. Välk võib põhjustada tulekahju, lühiseid ja elektriseadmete rikkeid, mis võivad omakorda kaasa tuua suuri kulusid remondiks või asendamiseks. Õige piksekaitse süsteemi

Dropdown

kõik artiklid

Elektriliste laadimisjaamade paigaldamine

Elektrilised sõidukid on kiiresti muutumas meie transpordimaailma keskseks osaks, kuna inimesed ja ettevõtted üha enam pöörduvad keskkonnasõbralikumate alternat
ssb.ee
Elektrilised sõidukid on kiiresti muutumas meie transpordimaailma keskseks osaks, kuna inimesed ja ettevõtted üha enam pöörduvad keskkonnasõbralikumate alternatiivide poole. Sellega koos on kasvav nõudlus elektriliste laadimisjaamade järele, mis muudavad sõidukite laadimise mugavaks ja kättesaadavaks. Selles artiklis uurime, kuidas elektrilisi laadimisjaamu paigaldatakse ja kuidas need mõjutavad tuleviku liiklust. Elektriliste laadimisjaamade tüübid Enne elektrilise laadimisjaama paigaldamise protsessi mõistmist on oluline teada erinevaid laadimisjaamade tüüpe: AC-laadimisjaamad- need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.