Rohkema info nägemiseks:

RÕUGE VALLA TURISM SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 417; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕUGE VALLA TURISM kohta arvamuslugu!"

RÕUGE VALLA TURISM SA hetkeolukord

Juba 417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sihtasutus Rõuge valla turism tegevus

Sihtasutus Rõuge valla turism asutati Rõuge Vallavolikogu otsusega 26. jaanuaril 2021. aastal, kinnitati SA Rõuge valla turism põhikiri ning nõukogu liikmed. Äriregistris registreeriti SA Rõuge valla turism 2. novembril 2021. aastal ja kasutusvalduste seadmiste lepingud ja asjaõiguslepingud sõlmiti notariaalselt 21. märsil 2022. aastal.

Sihtasutus Rõuge valla turism põhikirjaline eesmärk on turismivaldkonna ja turismiteenuste korraldamine ning arendamine, turismiobjektide haldamise ja parendamise kaudu kujundada atraktiivne turismipiirkond ning mitmekesistada piirkonna majandus - ja elukeskkonda.

Sihtasutus Rõuge valla turism nõukogu

Nõukogu esimehe kohustusi täitis aruande aastal Aigar Kalk.

2023. aasta oktoobris astusid nõukogu liikme kohalt tagasi Kadri Moppel, Karl Niilo ja Alar Hõim.

Rõuge Vallavalitsuse 29. novembri 2023 korraldusega nimetati SA nõukogusse Eda Veeroja ja Piret Põldsaar, tagasi kutsuti nõukogu liige

Therese Ostrat. 2023. aasta novembrikuust kuulub SA nõukogusse seitse liiget.

Sihtasutus Rõuge valla turism juhatus

SA juhatuse liikme kohustusi täidab Sirje Pärnapuu.

Sihtasutuse raamatupidamine

Raamatupidamise teenust osutab MR TRADE OÜ (jooksev raamatupidamine, tulu-kulu põhine objekti arvestus, palga- ja maksude arvestus, auditeerimisprotsessis osalemine, statistiliste aruannete esitamine, majandusaasta aruannete koostamine, finantsalane nõustamine).

Sihtasutus Rõuge valla turism nõukogu töö 2023. aastal toimus 3 koosolekut.

Olulisemad päevakorrapunktid: - Ülevaade SA raamatupidamisest; - SA kasutuses olevate ruumide ja teenuste hinnakirja kinnitamine; - SA 2023. aasta eelarve ülevaatamine; - Rõuge valla turism arengukava kinnitamine; - Operaator Rõuge Ööbikuoru külastuskeskusesse; - Ülevaade SA Rõuge valla turism 2023. aasta 8 kuu tegevusest (tulud, kulud, lepingud); - Suure Munamäe vaatetorni, Rogosi mõisa ja Ööbikuoru keskuse hädavajalike remonditööde kaardistus/arutelu; - Tegevuskava turismiperioodi madalhooajaks (okt 2023- mai 2024); - Hinnakirjade ülevaatamine ja uute hinnakirjade kinnitamine; - Rõuge valla turismiturunduse tegevuskava 2024. aastaks.

Lisaks koosolekutele toimus suhtlus nõukogu liikmete ja juhatuse liikme vahel e-kirja ja teiste suhtluskanalite kaudu. SA tööd analüüsiti valla arengu- ja majanduskomisjonis, revisjonikomisjonis.

Sihtasutus Rõuge valla turism hanked, projektid 02.10.2023 esitati taotlus Muinsuskaitseametile Rogosi mõisa remonditöödeks (Rogosi mõisa peahoone läänetiiva puitakende vahetus ). Projekt ei leidnud rahastust. Projekt „Süümä!Sööma! Come to eat” esitati Tartu 2024 väikeprojektide programmi, mis leidis rahastuse. Tegevus viiakse ellu 2024. aasta juulis.

Kaks pisemat taotlust Võrumaa XX Maateatripäeva korraldamine ja Eesti Mõisakoolide Ühenduse/külastusmängu Unustatud mõisad tänuüritus)

Kultuurkapitalile leidsid rahastuse.

Töötati arengukavas sätestatud eesmärkide poole liikumisega - Turismiarendustöö Rõuge vallas on ühtselt ja visioonipõhiselt juhitud; - Toimib pidev koordineeritud mitmesuunaline sisekommunikatsioon ja koostöö turismiteenuse pakkujatega, turismiettevõtjate ja teenusepakkujate võrgustik on elujõuline ja piirkonna turismi arenguid toetav; - Üle-Eestilise tuntusega külastusobjektid Rõuge vallas: Suur Munamägi, Haanja Puhke- ja Spordikeskus, Ööbikuorg ja Rogosi mõis on teinud arengu- ja kvaliteedihüppe; - Visiooni ja väärtuste põhine pidev tootearendus tagab sihtkoha konkurentsivõime tugevnemise, eristuvuse ja atraktiivsuse kasvu ning loob eeldused külastatavuse ja külastajate kulutuste suurenemiseks, sihtkohas viibimise aja pikenemiseks;

Piirkonna turundamisel lähtutakse kokkuleppelistest väärtustest ja sõnumitest ning luuakse ja hoitakse ning tugevdatakse teadlikult sihtkoha erilist, ka „kiiksuga asjade, sündmuste teenuste, elamuste“ paiga kuvandit. Turundus on koordineeritud, fokusseeritud prioriteetsetele sihtgruppidele ja sihtturgudele, süsteemne, järjepidev, uudsust pakkuv ja tähelepanu tõmbav, toimib sihitud ja analüüsitud professionaalne digiturundus ja tõmbav, ristturundus, mis on taganud külastatavuse ning ööbimiste olulise kasvu piirkonnas.

Püstitatud prioriteetsemate tegevustega on tööd tehtud, mõned tegevused on ellu viidud, mõnede tegevuste puhul on alustatud vastavate eesmärkide poole liikumist.

Muud tegevused aastal 2023 - Turismiteenuse pakkujate regulaarsed kohtumised (kevad, suvi, sügis, talv) - Sihtkoha turundus - ja kampaaniaplaani väljatöötamine 2023-2025 - Operaatori leidmine Rõuge Ööbikuoru külastuskeskusesse;

RÕUGE VALLA TURISM SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.