Rohkema info nägemiseks:

KATTEPLEKK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kõrgekvaliteediliste ehituse sulatusahjude teenuste ja katuse lahenduste pakkumisega, tagades vastupidavad ja vastupidavad konstruktsioonid, mis peavad vastu ajale ja elementidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Katteplekk OÜ kodulehele, kus me usume, et suurepärase struktuuri aluseks ei ole ainult selle disain, vaid ka selle vastupidavus ja elastsus. Alates meie asutamisest oleme olnud eesrindlikud erakordsete ehituse sulatusahjude teenuste ja katuse lahenduste pakkumisel, mis peavad vastu ajale ja elementidele.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste ehituse sulatusahjude teenuste ja katuse lahenduste pakkumisele. See missioon ajendab meid igas ettevõtmises silma paistma, tagades, et anname oma klientidele üle ainult parima.

Katteplekk OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme kirglikud katuse- ja plekitööde meistrid. Meie portfell on meie pühendumuse ja asjatundlikkuse tunnistus, esitledes laia valikut projekte, mis ulatuvad keerukatest katusekujundustest kuni vastupidavate ehitussulatusahjudeni, igaüks peegeldades meie pühendumust Kvaliteetse katusematerjali valmistamisele.

Meie oskuslik meeskond on varustatud teadmiste, kogemuste ja tööriistadega, et tuua teie visioon ellu. Olgu teil vaja paigaldada uus katus, parandada olemasolevat või vajate spetsialiseeritud sulatusahju teenuseid oma ehitusprojektile, oleme siin, et tagada teie vajaduste rahuldamine kõrgeimate kvaliteedi- ja professionaalsusstandarditega.

Avastage erinevus, mida Katteplekk OÜ võib teie järgmisele projektile pakkuda. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 56 868 229 või külastage meid Tallinnas, Harjumaal. Ehitame koos midagi märkimisväärset.

Jälgige meie suurepärasuse teekonda Yelpis, Facebookis, Twitteris ja Instagramis või võtke meiega ühendust e-posti teel. Oleme uhked, et saame teid teenindada ja ootame, et saada teie usaldusväärseks partneriks kõiges, mis puudutab katuseid ja ehituse sulatusahjusid.

Kontakt

KATTEPLEKK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Suurepärane töö ja sõbralik teenindus!

- Jaan A.

Väga rahul oma uue katusega, soovitan soojalt!

- Kati O.

Kiire ja professionaalne katuselahendus.

Millised märgid viitavad, et vajate uut katust?

Harjumaa, Tallinna kodu- ja ärikinnisvara omanikele on katus teie hoone struktuuri kriitiline komponent. See kaitseb teid elementide eest ja aitab kaasa teie vara üldisele energiatõhususele ja esteetikale. Uue katuse vajaduse äratundmine võib teid päästa kulukatest kahjustustest ja tagada, et teie vara püsib tipptasemel seisukorras. Teie katuse vanus Teie katuse vanus on peamine näitaja selle seisukorrast. Enamik katuseid on projekteeritud kestma 20 kuni 30 aastat, sõltuvalt kasutatud materjalidest ja paigalduse kvaliteedist. Kui teie katus on jõudmas või on ületanud selle vanusevahemiku, on

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ökosõbralike katusematerjalide peamised eelised?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse keskkonnamõjust, on ökosõbralikud katusematerjalid kogumas populaarsust. Need materjalid on loodud vähendama hoonete
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse keskkonnamõjust, on ökosõbralikud katusematerjalid kogumas populaarsust. Need materjalid on loodud vähendama hoonete ökoloogilist jalajälge, pakkudes samal ajal vajalikku kaitset ja esteetilist veetlust. Ökosõbralikud katusematerjalid pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas paremat energiatõhusust, jäätmete vähendamist ja väiksemat süsinikujalajälge. Samuti aitavad need kaasa parema õhukvaliteedi saavutamisele ja võivad toetada bioloogilist mitmekesisust, kui kasutusele võetakse rohelised katused. Praegused trendid ökosõbralike katuste vallas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.