Rohkema info nägemiseks:

JAKRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peamiselt kaeve- ja mullatöödega, hõlmates kruntide ettevalmistustöid, teede ehitust, võsalõikust ning palju muud. Eesmärk on tagada klientidele terviklik lahendus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Milliseid teenuseid me pakume?

Oleme meeskond, kes spetsialiseerub kaeve- ja mullatöödele, pakkudes kliendile kõikehõlmavat teenust alates kruntide ettevalmistusest kuni teede ehituseni, sealhulgas võsalõikus ja muud sellega seotud tööd.

Meie teenused:

  1. Kruntide ettevalmistustööd: Alustame projekte kruntide ettevalmistustöödega, tagades, et iga projekt saab tugeva aluse. Meie pühendumus kvaliteedile on alati esikohal.

  2. Kändude ja võsa freesimine: Efektiivne ja kiire kändude ja võsa freesimine on üks meie põhiteenustest. Kasutame kaasaegseid masinaid, mis tagavad kiire ja tõhusa tulemuse.

  3. Võsalõikus giljotiiniga: Meie võsalõikus giljotiiniga tagab täpse ja professionaalse lõike, hoides ala puhtana ning soodustades tervislikku taimestikku.

  4. Teede, mahasõitude ja parklate ehitus: Jakri on teie usaldusväärne partner teede, mahasõitude ja parklate ehitamisel. Meie meeskond tagab projekti sujuva kulgemise alates kavandamisest kuni valmimiseni.

  5. Kraavide kaevamine: Spetsialiseerume kraavide kaevamisele, olgu siis drenaažiks, veekogudeks või muudeks vajadusteks. Meie kogenud meeskond tagab täpse ja efektiivse töö.

  6. Truupide paigaldus: Truupid mängivad olulist rolli alade korrastamisel. Meie professionaalne meeskond tagab truupide õige paigalduse vastavalt vajadustele.

  7. Kaeve- ja planeerimistööd: Kaeve- ja planeerimistöödes oleme usaldusväärne partner, pakkudes kvaliteetset ja täpset teenust vastavalt teie projektide nõuetele.

  8. Veoteenus: Pakume usaldusväärset veoteenust, tagades, et vajalikud materjalid jõuavad õigel ajal õigesse kohta.

  9. Täitematerjalid: Jakri pakub laia valikut täitematerjale, mis vastavad kõrgeimatele standarditele, tagades projekti vastupidavuse ja kvaliteedi.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

JAKRI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Jakri meeskond oli uskumatult effektiivne ja sõbralik.

- Rein

Töö tähtaegadest kinnipidamine ja suurepärane suhtlus.

- Peeter

Töö kiire, tulemus valatu.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 olulist sammu jätkusuutlikuks kaevamiseks

Jätkusuutlik kaevamine on kaasaegse ehituse ja maakorralduse tavade oluline osa. See hõlmab maapinna liigutamise tegevuste hoolikat planeerimist ja teostamist eesmärgiga minimeerida keskkonnamõju, säästa ressursse ja tagada maa pikaajaline tervis ja tootlikkus. Jätkusuutlike praktikate tähtsuse mõistmine Jätkusuutlike kaevamispraktikate omaksvõtt on kasulik mitte ainult keskkonnale, vaid ka ehitusprojektide majanduslikele ja sotsiaalsetele aspektidele. See aitab vähendada materjalitarbimise ja jäätmete käitlemisega seotud kulusid, samal ajal edendades positiivset suhet kogukonna ja

Dropdown

kõik artiklid

Metsanduse juhtimise tähtsus 21. sajandil

Metsanduse juhtimine on teadus, kunst ja praktika, mis hõlmab metsade poolt pakutavate loodusvarade mõistmist, haldamist ja tarka kasutamist. See hõlmab tegevus
ssb.ee
Metsanduse juhtimine on teadus, kunst ja praktika, mis hõlmab metsade poolt pakutavate loodusvarade mõistmist, haldamist ja tarka kasutamist. See hõlmab tegevusi nagu metsavarade säilitamine, puidu raiumine, elupaikade haldamine ja veekogude kaitse. Ajast aega on metsandustavad arenenud, et vastata ühiskonna ja keskkonna muutuvatele vajadustele. 21. sajand toob uusi väljakutseid ja võimalusi metsanduse juhtimisele, muutes selle varasemast veelgi tähtsamaks. Tänapäeva metsanduse juhtimise roll Metsad mängivad olulist rolli keskkonna stabiilsuse säilitamisel. Nad toimivad süsinikuneeludena,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.