Rohkema info nägemiseks:

KÄBIPALU VÄRKSTUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitus- ja renoveerimistöödega ning valmistame personaalset puidust mööblit, loomaks unikaalseid ruume.. Meie eesmärk on muuta klientide kodud ajatuks ja isikupäraseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Käbipalu Värkstuba on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis pakub laia valikut ehitus- ja renoveerimisteenuseid, lisaks valmistame personaalset puidust mööblit. Oleme oma ala eksperdid ning meie eesmärk on tuua teie unistused ja visioonid reaalsuseks, olgu tegu kodu renoveerimise, uue maja ehitamise või eritellimusel valmistatud mööbliga.

Kui teie olemasolev mööbel vajab värskendamist või soovite täiesti uut ja unikaalset mööblit, siis oleme teie jaoks olemas. Meie meisterlikud käsitöölised suudavad muuta vana mööbli taas säravaks või luua teile täpselt sellise mööbli, nagu olete unistanud.

Lisaks mööblile hoolitseme ka teie kodu või kontori siseviimistluse eest. Plaatimine, põrandakatted, disain, värvimine ja tapeetimine - kõik need teenused on meie valdkonnaks. Loome teile keskkonna, mis on nii esteetiliselt nauditav kui ka praktiline.

Käbipalu Värkstuba on teie usaldusväärne partner igasuguste ehitusprojektide puhul. Hoonete ehitustööd, remont, viimistlus ja konstruktsioonide paigaldamine on meie kogemuste ja oskuste valdkond.

Meie filosoofia põhineb personaalsel teenindusel ja kvaliteedil. Iga projekt on meie jaoks ainulaadne ning me paneme end südamest töösse, et teie ootusi ületada. Oleme paindlikud ja kuulame teie soove, luues kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit ehitus-, renoveerimis- ja mööblitööde valdkonnas, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Käbipalu Värkstuba on teie teenistuses, et muuta teie unistused reaalsuseks.

Võtke meiega ühendust ja leiame teie projektile parima lahenduse.

Kontakt:
Tonu.svarts@gmail.com
5129179

KÄBIPALU VÄRKSTUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Nad tegid meie uue köögimööbli kiiresti ja korralikult.

Soovitan!

- Hannes K.

Aitasid luua just sellise kodu, nagu olin alati unistanud. Aitäh!

- Veera H.

Renoveerimine oli imeline ja professionaalne! Ilmselgelt spetsialistid. Mööbel näeb välja nagu uus.

KÄBIPALU VÄRKSTUBA OÜ tegevusaruanne 2022

Käbipalu Värkstuba OÜ on Eesti ettevõte, mis on oma uksed avanud 2017. aasta oktoobris. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end positsioneerida kui usaldusväärne ja kvaliteetne elamute ja mitteeluhoonete ehitaja. Käbipalu Värkstuba OÜ põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus, mis hõlmab laia valikut teenuseid, alates masinaehitusest kuni ehitusremonti ja mööbli valmistamiseni. Ettevõtte masinaehitus on suunatud nii era- kui ka äriklientidele, pakkudes kvaliteetseid ja vastupidavaid lahendusi. Nende ehitusremonti teenused hõlmavad kõike alates väikestest parandustöödest

Dropdown

kõik artiklid

Oma kodu oma nägu - Käbipalust

Kodu on palju rohkemat kui lihtsalt füüsiline ruum - see on koht, kus igaüks meist loob omaenda lugu. Käbipalu Värkstuba mõistab seda sügavalt ning seetõttu on
ssb.ee
Kodu on palju rohkemat kui lihtsalt füüsiline ruum - see on koht, kus igaüks meist loob omaenda lugu. Käbipalu Värkstuba mõistab seda sügavalt ning seetõttu on meie siseviimistlusteenused rohkemat kui lihtsalt seinade värvimine või põrandakatte paigaldamine. Meie eesmärk on luua ruume, mis räägivad teie isikupärast lugu ning loovad unikaalse atmosfääri. Värvidel ja materjalidel on võimas mõju ruumide meeleolule ja atmosfäärile. Käbipalu Värkstuba usub, et siseviimistlus on kunst, kus igal värvil ja materjalil on oma roll. Olgu tegemist julgeid värve kasutades või neutraalsete toonidega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.