Rohkema info nägemiseks:

MARWAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsetele plaatimis- ja hüdroisolatsioonitöödele, mis hõlmavad põrandate ja seinte plaatimist nii sise- kui välitingimustes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus põranda- ja seinaplaatide paigaldamise ning hüdroisolatsiooni valdkonnas. Meeskond on pühendunud klientide soovide täitmisele ning pakub kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid.

MarWal OÜ alustas oma tegevust 2017. aasta sügisel, tuues kaasa värsket puhangut ja kvaliteetset lähenemist plaatimise ja hüdroisolatsiooni valdkonnas. Ettevõtte asutajad jagavad kirge ja pühendumust kvaliteetsele ehitustööle ning soovivad pakkuda klientidele vaid parimat.

Põhiliseks tegevusalaks on põranda- ja seinaplaatide paigaldamine nii sise- kui välitingimustesse. MarWal OÜ meeskond on spetsialiseerunud plaatimistöödele, kus iga detail loeb, tagades, et tulemus oleks mitte ainult vastupidav, vaid ka esteetiliselt nauditav.

Ettevõte ei piirdu vaid plaatimisega, vaid teeb ka kõik vajalikud lisatööd vastavalt kliendi vajadustele. See tähendab, et lisaks plaatide paigaldamisele võib klient olla kindel ka kõigi teiste ehitusprotsessiga seotud ülesannete kvaliteetse lahendamise osas.

Mis teeb MarWal OÜ eriliseks, on nende pühendumine klientide soovidele ja nendega arvestamine. Ettevõte usub, et iga projekt on ainulaadne ning kuulab tähelepanelikult klientide soove ja vajadusi, et pakkuda lahendusi, mis vastavad täpselt nende ootustele.

Kogemus on MarWal OÜ jaoks hindamatu vara. Ettevõte sai alguse aastal 2015, kui asutajad alustasid oma teekonda ja täiustasid oma oskusi Soomes. Sellest ajast alates on nad järjepidevalt õppinud ja täiustanud oma teadmisi, et tuua Eesti klientidele parimat plaatimis- ja hüdroisolatsiooniteenust.

MarWal OÜ on võtnud eesmärgiks muuta kodud ja ruumid ilusamaks ja vastupidavamaks. Nende moto on: "Teie unistused, meie plaatimisoskus." Kui otsite plaatimise ja hüdroisolatsiooni valdkonnas usaldusväärset partnerit, on MarWal OÜ teie valik. Nende kogemus, pühendumus ja kvaliteetne töö tagavad, et teie projekt saab tehtud õigesti ja rahulikult.

Võtke meiega ühendust juba täna!

kontakt

MARWAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Suurepärane töö vannitoa remondiga!

- Jaan P.

Kiire ja professionaalne plaatimine.

- Kairi K.

MARWAL-i konsultatsioon oli äärmiselt kasulik. Tänan!

Millised on keraamilise plaadi eritüübid?

Keraamiline plaat on ehitus- ja sisekujunduses üks kõige levinumaid ja mitmekülgsemaid materjale. Selle populaarsus tuleneb selle vastupidavusest, esteetilisest mitmekesisusest ja lihtsast hooldusest. Keraamiline plaat on saadaval mitmes erinevas eritüübis, mis pakuvad erinevaid omadusi ja stiile. Selles artiklis uurime, millised on peamised keraamilise plaadi eritüübid ja kuidas neid eristada. 1. Portselanplaat: Portselanplaat on üks keraamilise plaadi kõige vastupidavamaid eritüüpe. Selle valmistamisel kasutatakse kõrge temperatuuriga pressimist, mis muudab selle eriti tugevaks ja

Dropdown

kõik artiklid

Just nendel põhjustel tasub renoveerimistöödel olla ettevaatlik

Renoveerimistööd on olulised, et hoida oma kodu või äripind kaasaegsena ja kvaliteetsena. Kuid samal ajal tuleb olla ettevaatlik, et vältida vigu, mis võivad te
ssb.ee
Renoveerimistööd on olulised, et hoida oma kodu või äripind kaasaegsena ja kvaliteetsena. Kuid samal ajal tuleb olla ettevaatlik, et vältida vigu, mis võivad tekitada veelgi suuremaid probleeme. Renoveerimistööde käigus tuleb arvestada mitmeid tegureid, et tagada ohutus, tõhusus ja kvaliteet. Üks peamisi põhjuseid, miks renoveerimistöödel tuleb olla ettevaatlik, on ohutus. Renoveerimistööd hõlmavad sageli tööd kõrgustes, elektritööd, torutööd ja muud riskantsed tegevused. Enne töö alustamist tuleb tagada, et töökeskkond oleks turvaline ja et töötajad oleksid korralikult koolitatud ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.