Rohkema info nägemiseks:

PROMOTY MARKETING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3968; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROMOTY MARKETING OÜ kohta arvamuslugu!"

PROMOTY MARKETING OÜ hetkeolukord

Juba 3968 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta tegevusaruanne:

Ettevõtte (Promoty) põhitegevuseks on suunamudijate ja ettevõtete vahelise sotsiaalmeedia reklaami platvormi arendamine (kommunikatsiooni tööriist). Promoty platvorm võimaldab säästa aega ja raha ettevõtetes töötavate turundajate jaoks kuna manuaalselt on suunamudijate turundus võrdlemisi aega nõudev ja kulukas protsess.

Lisaks sellele tegeleme ka suunamudijate enda harimisega seoses turunduse tavade, eetika ning ka omaenda meediakanalite arendamisega.

Aastal 2022 arendasime uue toote millega laienesime globaalsetele turgudele.

Tulud, kulud ja kasum

Aastal 2022 kaasas Promoty Marketing OÜ uusi investeeringud ning suurendas kulusid ettevõtte kasvuks, müügitulu oli 427 744 eurot ning kahjum 620 978 eurot. Müügitulu on saadud peamiselt Skandinaaviast ja Baltikumist ning juba ka vähesel määral globaalsetelt turgudelt mille osakaal on kasvamas.

Personal 2022 majandusaastal vähendasime meeskonna suurust, et olla kuluefektiivsemad.

Aastal 2022 võtavad asutajad täiskohaga igapäevaste kohustuste täitmisest osa.

Eesmärgid järgmiseks aastaks

Aastal 2023 plaanime tugevdada positsiooni globaalsel suunal uue tootega, kaasata uusi investeeringuid ning jätkata tootearendusega. Jätkuvalt on meie suureks eesmärgiks luua kõige väärtuslikum platvorm nii turundajatele kui ka suunamudijatele globaalselt.

PROMOTY MARKETING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.