Rohkema info nägemiseks:

AU FLOOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme perefirma, kelle kirg on põnevad viimistlusmaterjalid nii seina kui põrandal ja ka fassaadid! Enam kui 20 aastat töökogemusi on kindel kapital, mis on tulnud läbi orienteerituse klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutage ette kodu, mis peegeldab teie isikupära ja stiili igas nurgas. Just siin tuleb mängu AU Floor, teie usaldusväärne partner põranda-, fassaadi- ja seinapaneelide maailmas. Me ei paku mitte ainult viimistlusmaterjale, vaid loome elukeskkonna, mis on täis elegantsi, soojust ja mugavust.

AU Floor on rohkem kui ettevõte, see on perefirma, mille südameks on kirg viimistlusmaterjalide vastu. Meie showroom Laki 3 aadressil avab ukse maailma, kus materjalidest saavad kunstiteosed ja kodu on väljendusrikas galerii. Meie üle 20-aastane kogemus põrandamaailmas on meie kindel kapital, mis on tulnud läbi orienteerituse klientidele.

Meie tooted kõnelevad enda eest luksusliku kvaliteediga, mis on meie visiitkaardiks. Meie põrandad, fassaadid ja seinapaneelid on loodud vastu pidama aja mõjudele, tagades samal ajal silmapaistva visuaalse efekti. Meie keskkonnasõbralikud tooted ei ole mitte ainult esteetiliselt nauditavad, vaid ka vastutustundlik valik keskkonna suhtes.

AU Floor on rohkem kui lihtsalt põrandakaupmees - me oleme teie partner. Pakume mitte ainult innovatiivseid viimistluslahendusi, vaid ka usaldusväärset klienditeenindust. Meie meeskond on pühendunud leidma teie vajadustele täiusliku lahenduse, pakkudes samal ajal hinnapakkumist vaid kolme tunni jooksul. Meie kindel garantii annab teile rahuolu, teades, et olete valinud parima.

Kui olete otsimas viimistlusmaterjale, mis ei ole mitte ainult vastupidavad ja kvaliteetsed, vaid ka esteetiliselt meeldivad, siis on AU Floor teie valik. Tulge külastage meie showroomi Tallinnas aadressil Laki 3 ning leidke enda kodule õige lahendus!

Koduleht

AU FLOOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne-Kristi S.

Käisin salongis tutvumas näidistega. Väga hea valik! Sain häid nõuandeid ja soovitusi parketi valimisel. Kauba sain kätte kokkulepitud ajal!

- Lembit K.

Väga meeldiv teenindus ja professionaalsed nõuanded!

- Merle U.

Jäin AU FLooriga väga rahule. Koostöö sujus meeldivalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline põrandakate valida kööki ? - Aufloor

… üks sagedamini esitatud küsimusi … Köögis toimetad palju püstijalu ning söögitegemise või nõudepesu käigus võib sattuda põrandale rohkelt vett. Samuti on köögis suurem oht, et kätte võetud ese võib kergelt põrandale kukkuda purunedes ise või rikkudes ära põranda. Köögis olev põrandakate peaks vastama vähemalt kolmele kriteeriumile: olema jalge all piisavalt elastne ja   soe , olema   hea niiskuskindlusega   ning   hea löögikindlusega .    Meie valikust sobivad suurepäraselt järgmised tooted: 1.   BJELIN kõvendatud puitparketid… … 3x kõvema pinnaga, hea niiskuskindlusega ning jalge

… üks sagedamini esitatud küsimusi …milline põrandakate valida kööki? Köögis toimetad palju püstijalu ning söögitegemise või nõudepesu käigus võib sattuda põrandale rohkelt vett.

Dropdown

kõik artiklid

Kalasabaparketid - Aufloor

Kalasaba   paigaldusel peaks arvestama tavalisest parketist suurema ajakulu ning materjali ülekuluga (umbes 15%). Uued tehnoloogiad võimaldavad toota ka ujuv
ssb.ee
Kalasaba   paigaldusel peaks arvestama tavalisest parketist suurema ajakulu ning materjali ülekuluga (umbes 15%). Uued tehnoloogiad võimaldavad toota ka ujuvalt paigaldatavaid lukuühendusega kalasabaparkette. Nende paigaldamisega saab hakkama ka erioskusi omamata. Liimitava kalasabaparketi paigaldus tuleks siiski jätta oma ala professionaalidele, kuna liimimine on keerukam ja nõuab rohkem vastavaid eriteadmisi.   Bjelin`i   kalasabaparkett Nüüd on võimalik kalasabaparkettpõrandat kokku klõpsida ilma, et kasutaks naelu, liimi või peaks lihvima või lakkima. Jättes ära paljud töömahukad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.