Rohkema info nägemiseks:

RSK GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
RSK GROUP OÜ pakub laia valikut kvaliteetseid ehitus- ja siseviimistlustöid, mis loovad kauni ja funktsionaalse sisekeskkonna nii kodudes kui ka äriruumides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RSK GROUP OÜ on tuntud ja usaldusväärne ehitus- ja siseviimistlustööde ettevõte, mis on pühendunud kaunite ja funktsionaalsete sisekeskkondade loomisele nii kodudes kui ka äriruumides. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle selles valdkonnas ja oleme olnud paljude klientide jaoks esimeseks valikuks nende ehitusprojektide realiseerimisel.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitus- ja siseviimistlusteenuseid, mis vastavad täpselt klientide vajadustele ja ootustele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on kirglikud oma töö vastu ja pühendunud tipptaseme saavutamisele igas projektis.

Kokkuvõttes oleme RSK GROUP OÜ-s pühendunud teie ehitus- ja siseviimistlusvajaduste rahuldamisele. Olgu tegemist kodu uuendamisega, uue ärihoone ehitamisega või mõne muu projektiga, saate meilt parima kvaliteedi ja professionaalse teeninduse.

Kui soovite lisateavet või soovite meiega koostööd teha, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme siin, et teie unistused teoks teha!

RSK GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Ei suuda uskuda, kui kaunis meie kontor nüüd on, kindlasti sovitan kõigile!

- Romet E.

Tõeliselt imeline töö! Meie kodu sai uue hingamise.

- Jaanus L.

Siseviimistlus just nii, nagu lootsime! Suured tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RSK GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Majandustegevus ei toimunud. See on lause, mida keegi ei taha kuulda, eriti kui tegemist on ettevõttega, millest sõltub paljude inimeste elatus. Kuid mida see täpselt tähendab? Mis juhtub, kui majandustegevus ei toimu? Ja mis veelgi olulisem, kuidas saab ettevõte taastada oma majandustegevuse ja vältida sellise olukorra kordumist tulevikus?Majandustegevuse puudumine tähendab, et ettevõte ei tegele oma põhitegevusega, mis võib hõlmata toodete või teenuste müümist, uute klientide leidmist või olemasolevate klientidega suhtlemist. See võib olla tingitud mitmesugustest põhjustest, sealhulgas

Dropdown

kõik artiklid

Miks usaldada siseviimistlustööd professionaalidele?

Kodu või äriruumide sisekeskkond on nagu lõuend, millel saab luua kunstiteose läbi kvaliteetsete siseviimistlustööde. RSK GROUP OÜ on teie usaldusväärne partner
ssb.ee
Kodu või äriruumide sisekeskkond on nagu lõuend, millel saab luua kunstiteose läbi kvaliteetsete siseviimistlustööde. RSK GROUP OÜ on teie usaldusväärne partner sellel loomingulisel teekonnal. Oleme pühendunud looma elegantseid, stiilseid ja unikaalseid siseviimistluslahendusi, mis peegeldavad teie isikupära ja täidavad teie ootused. RSK GROUP OÜ meeskond on siseviimistlustööde valdkonnas tuntud oma tipptasemel oskuste ja loominguliste lähenemiste poolest. Oleme aidanud klientidel muuta tavalised ruumid luksuslikeks ja kauniteks interjöörideks. Õige värvipalett mängib olulist rolli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.