Rohkema info nägemiseks:

TAMME A.R. OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6356; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 3+ "Kirjuta TAMME A.R. OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

TAMME A.R. OÜ on ettevõte, mis on pühendunud mootorsõidukite ja raskeveo haagiste remondile ning pakub laia valikut kvaliteetseid remonditeenuseid. Meie eesmärk on tagada klientidele tõhusad ja ohutud sõidukid ning seadmed, kasutades selleks oma ala parimat ekspertiisi.

Raskeveo haagistel on oluline roll logistikas ja transpordis, seetõttu oleme spetsialiseerunud nende hooldusele ja remondile. Meie professionaalne meeskond tegeleb haagiste kõigi aspektidega alates tavalistest hooldustöödest kuni keerukate parandusteni.

Oleme teie usaldusväärne partner mootorsõidukite hooldamisel ja parandamisel. Ükskõik, kas vajate regulaarset hooldust, tehnilisi parandusi või süsteemide diagnoosi, oleme siin, et tagada teie sõiduki tipptasemel seisund.

Keevitustööd on meie meeskonna südameasi. Kas tegemist on kere parandamise, raami tugevdamise või muude keevitusprojektidega, pakume kvaliteetset keevitusteenust erinevatele materjalidele ja rakendustele.

Meie kogenud meeskond teostab sõidukite värvimistöid, taastades nende endise sära või muutes need pilkupüüdvateks. Kasutame ainult parimaid värvimismaterjale ja tehnikaid, et tagada kestvad ja kaunid tulemused.

Keretööde hulka kuuluvad kerepaneelide parandamine, korrosioonikahjustuste eemaldamine ning kereosade asendamine ja taastamine. Hoolitseme selle eest, et teie sõiduki välimus oleks veatu ja ohutus tagatud.

Mootor on sõiduki süda, seetõttu pakume mitmesuguseid mootoritöid, alates hooldusest kuni remondini. Tagame, et teie sõiduki jõudlus ja tõhusus oleksid optimaalsed.

Sõiduki salong on koht, kus veedate palju aega, seega teeme kõik endast oleneva, et see oleks mugav ja kaasaegne. Pakume istmete hooldust, lisavarustuse paigaldust ja üldist salongihooldust.

TAMME A.R. OÜ meeskond on pühendunud kõrgeimatele standarditele ja professionaalsele teenindusele. Meil on rõõm pakkuda teile oma oskusi ja kogemusi, et tagada teie sõidukitele parim hooldus ja remont. Oleme alati valmis teiega koostööd tegema, olgu tegemist väikese parandustöö või suurema projektiga.

Kui otsite usaldusväärset sõidukite remondipartnerit, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada teie vajadusi ja leida parimad lahendused teie sõidukite ja seadmete jaoks. TAMME A.R. OÜ - teie sõidukite usaldusväärne hoolduspartner.

Võta ühendust ja broneeri oma sõidukile aeg juba täna!

avokobin@gmail.com
+372 5811 8106

TAMME A.R. OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa S.

Kvaliteetsed keretööd, mu autol pole enam roostet!

- Jaan R.

Mootori remont oli põhjalik ja tõi tagasi sõiduki jõudluse!

- Toomas T.

Haagiste remont läks sujuvalt. Haagised said teele juba samal päeval!

Milleks on vaja keretöid?

Sõiduki kere on selle väljanägemise ja struktuuri keskne element. Keretööd hõlmavad erinevaid protseduure, mis võivad ulatuda väikestest parandustest kuni kogu kere taastamiseni. Selles artiklis vaatleme autode keretööde olulisust ja seda, kuidas need saavad teie sõiduki välimust ja terviklikkust märkimisväärselt mõjutada. Üks keretööde põhieesmärk on parandada kere väljanägemist ja struktuuri. Kui teie sõidukil on kriimustusi, mõlke, rooste või muid vigastusi, võivad need mitte ainult rikkuda selle esteetilist ilmet, vaid ka halvendada selle struktuuri ja ohutust. Kereparandus võib hõlmata

Dropdown

kõik artiklid

Haagiste remont - tagades ohutuse teie transpordile

Haagiste remont on hädavajalik samm, et tagada transpordi- ja logistikasektoris sujuv toimimine ning sõidukite ohutus. Haagistel on sageli sama tähtis roll kui
ssb.ee
Haagiste remont on hädavajalik samm, et tagada transpordi- ja logistikasektoris sujuv toimimine ning sõidukite ohutus. Haagistel on sageli sama tähtis roll kui mootorsõidukitel endil, kandes rasket koormust ja tegutsedes ühenduslüliks kaupade transpordil. Selles artiklis vaatleme haagiste remondi olulisust ja seda, kuidas professionaalne teenus võib suurendada teie ettevõtte efektiivsust ja usaldusväärsust. Üks peamine põhjus, miks haagiste regulaarne hooldus ja remont on hädavajalik, on turvalisus. Hästi hooldatud haagis tagab, et teie kaubavedu kulgeb ilma ootamatute katkestusteta ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.