Rohkema info nägemiseks:

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus usaldus kohtub tipptasemega ja iga mutrivõtmepööre on samm täiuslikkuse suunas. IK-Transport OÜ juures ei ole me lihtsalt autode pärast; me oleme teie sujuva teekonna pärast, millele asute iga kord, kui süüte sisse lülitate. Peaaegu kahe aastakümne pikkuse kogemusega oleme saanud teie kõigi autovajaduste sihtkohaks Audrus, Pärnumaal.

Alates keerukast elektritööst, mis paneb teie sõiduki tööle, kuni hoolika hoolduseni, mis tagab selle pikaealisuse, on meie teenused loodud selleks, et hoida teid liikumises. Meie autoremondi teenused on meie kvaliteedile pühendumise tunnistuseks, käsitledes iga marki ja mudelit võrdse osavusega, olenemata vanusest. Me usume läbipaistvusesse ja taskukohasusesse, tagades, et saate ausat ja kõrgekvaliteedilist tööd konkurentsivõimeliste hindadega.

Meie autorendi ja müügi osakond pakub sõidukite valikut, mis vastavad teie igale vajadusele, olgu see siis lõõgastav sõit või robustne tööhobune. Me mõistame õige sõiduki tähtsust õigel ajal, mistõttu tagame kiire ja probleemivaba kogemuse.

Kui on tegemist transporditeenustega, oleme võrreldamatud oma võimes pakkuda kaupu ja teenuseid täpsuse ja hoolivusega. Meie keevitus- ja värvimistöö oskused räägivad enda eest, taastades ja täiustades sõidukeid meistri puudutusega.

Vajate professionaalset juhti? Meie juhi renditeenused kategooriatele B, C ja CE on teie käsutuses, pakkudes oskuslikke professionaale, kes tagavad ohutuse ja tõhususe igal reisil.

Miks valida meid? Sest meid ajendab kirg - kirg, mis on olnud meie äri nurgakiviks selle algusest peale. Meie kogenud käsitöölised on spetsialiseerunud konkreetsetele automarkidele ja haruldastele riketele, tuues lauale teadmiste rohkuse ja pikaajalise kogemuse. Me kohtleme teie sõidukit suurima hoolitsusega, pakkudes isikupärastatud lahendusi ja sõbralikke hindu. Ja kõikidele meie töödele antava garantii abil on teie meelerahu alati tagatud.

IK-Transport OÜ juures oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie partnerid liikuvuses. Kutsume teid kogema erinevust, mis kaasneb meeskonnaga, kes väärtustab masinate hinge ja teie teekonna ohutust. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm parema ja usaldusväärsema autokogemuse suunas.

Uuri lisaks

IK-TRANSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erki

Väga usaldus väärne töökoda kunagi ei keeldu aitamast, teeb asja hingega ja nõustab kui vaja.

- Marko

Head hinnad ja töömehed on ka väga sõbralikud.

Soovitan kõigile nende autoremondi teenust!

- Peeter

Suurepärane teenindus ja positiivne suhtumine. Töö tehti kiiresti ja kvaliteetselt. Kindlasti kasutan nende teenindust. Soovitan kõigile!

5 märki, et teie auto vajab kohest elektrisüsteemi remonti

Auto elektrisüsteem on keeruline võrgustik, mis varustab energiaga kõike alates mootorist kuni esituledeni. See on hädavajalik sõiduki käivitamiseks, tulede juhtimiseks ja meelelahutussüsteemi tööle panemiseks, teiste funktsioonide hulgas. Süsteemi rikke korral võib see põhjustada mitmesuguseid probleeme, mis võivad teid teele jätta. Tänu autotehnoloogia arengule on elektrisüsteem muutunud olulisemaks kui kunagi varem. See vastutab mitmesuguste funktsioonide eest, mis tagavad ohutuse, efektiivsuse ja mugavuse. Võtmetähtsusega komponendid hõlmavad akut, generaatorit, starterit ja keerulist

Dropdown

kõik artiklid

Teie sõiduki tervise säilitamise lõplik juhend

Teie sõiduki hooldamine on ülioluline selle pikaealisuse, ohutuse ja jõudluse tagamiseks. Korrapärane hooldus võib ära hoida kulukaid remonte, suurendada kütuse
ssb.ee
Teie sõiduki hooldamine on ülioluline selle pikaealisuse, ohutuse ja jõudluse tagamiseks. Korrapärane hooldus võib ära hoida kulukaid remonte, suurendada kütuseefektiivsust ja pakkuda meelerahu teie reisidel. Nii ettevõtetele kui ka eraautode omanikele on hästi hooldatud sõiduk usaldusväärse transpordi selgroog. Igal sõidukil on oma hooldusnõuded. Oma sõiduki käsiraamatu konsulteerimine on esimene samm nende vajaduste mõistmiseks, mis võivad erineda sõltuvalt margist, mudelist ja aastast. Soovitatud hooldusintervallidest kinnipidamine on võti teie sõiduki sujuvaks tööks. Olulised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.