Rohkema info nägemiseks:

BETOONI KAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskendume ärikinnisvara renoveerimisele ning arendab multifunktsionaalseid ja kaasaegseid äripindu. Meie eesmärk on muuta ärikinnisvara tulevikukindlaks ja inspireerivaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti ärikinnisvaraturg on pidevas muutumises ning selles dünaamilises keskkonnas on HP Kapital olnud määrava tähtsusega tegija alates 2012. aastast. Ettevõte, millel on kindel 100% Eesti kapital, on tuntud oma professionaalsuse, kvaliteedi ja loovuse poolest ärikinnisvara projektide arendamisel.

HP Kapitali visioon seisneb multifunktsionaalsete äripindade loomises, mis ühendavad suurepärase hinna ja kvaliteedi suhte ning kaasaegsed digilahendused. Oma tegevuse keskmes eelistavad nad olemasolevaid hooneid, millele annavad uue hingamise. Olgu tegemist suuremahuliste kapitaalsete ümberehitustega või väiksemate kohandustega, iga hoone saab leida uue funktsiooni ning võimaluse tänapäeva nõudmisi rahuldada.

Raivo Hermlin ja Marek Puidak on ettevõtte veduriteks, kellel on pikaajaline kogemus ärikinnisvara arendamises ja investeerimises. Nende taust pangandusest, kaubandusest ning juhtimisest on loonud kindla aluse HP Kapitali edule. Ei ole üllatav, et ettevõtte portfellis on mitmeid edukaid ärikinnisvaraprojekte, mis kajastavad nende tugevat nägemust ja teadmisi.

HP Kapital ei ole lihtsalt arendaja, vaid ka koostööpartner. Nad on avatud teiste ettevõtjate ja investoritega koostöö tegemiseks. Kui sul on soov müüa oma kinnisvara või oled nõutavas seisus, et olemasolevast potentsiaalist maksimum võtta, saad kindlasti HP Kapitaliga ühendust võtta. Nende eksperdimeeskond aitab leida parimad lahendused ning on valmis jagama teadmisi ja ressursse, et saavutada ühine edu.

Võta meiega ühendust ning leiame koos parima lahenduse ärikinnisvara valdkonnas. 

KONTAKT

BETOONI KAPITAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter M.P.

Mulle meeldis väga Peetri Maja 24h teenindamine ja võimalus kasutada pakiautomaate. Teenindus oli kiire ja sõbralik!

- Kadri K.K.

HP Kapitalil on tõeliselt praktilised lahendused kinnisvarainvesteeringute jaoks.

- Kaiu K.K.

Meie äripind on nüüd täiuslikult kohandatud, tänu HP Kapitali meeskonnale.

BETOONI KAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Betooni Kapital, mis asutati 2018. aastal, on kiiresti kasvav ettevõte, mis keskendub kinnisvara arendamisele Tallinnas, Betooni tänaval asuva kinnistu arendamisele. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte teinud märkimisväärseid edusamme, tehes olulisi parendustöid kinnistul asuvas ärihoones ja otsides aktiivselt rentnikke.2022. aastal saavutas ettevõte märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 525 tuhande euroni, võrreldes 2021. aasta 465 tuhande euroga. See on märkimisväärne kasv, mis näitab ettevõtte pühendumust ja jõupingutusi oma tegevuse laiendamisel. Veelgi muljetavaldavam on ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

HP Kapitali Partnerlus Ettevõtjate ja Investoritega

Kinnisvara valdkonnas on tihti võtmesõnaks koostöö, ning HP Kapital on sellega igati nõus. Ettevõte mõistab, et edukas ärikinnisvara arendamine ei ole alati ühe
ssb.ee
Kinnisvara valdkonnas on tihti võtmesõnaks koostöö, ning HP Kapital on sellega igati nõus. Ettevõte mõistab, et edukas ärikinnisvara arendamine ei ole alati ühe mehe või ettevõtte saavutus, vaid tugeva partnerluse tulemus. HP Kapitali avatud suhtumine teiste ettevõtjate ja investorite suunas on toonud kaasa mitmeid edukaid koostööprojekte, mis on muutnud ärikinnisvara mängureegleid. HP Kapitali uksed on avatud kõikidele, kes soovivad müüa oma kinnisvara või vajavad nõu selle paremaks ära kasutamiseks. Ettevõte mõistab, et mõnikord on olemas teadmised ja ideed, kuid napib aega või vahendeid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.