Rohkema info nägemiseks:

LESAAR ATELIER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome individuaalselt kujundatud luksusrõivaid, mis väljendavad klientide isikupära ja elustiili, ühendades käsitöömeisterlikkuse ja eksklusiivsed kangad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LeSaar Ateljeesse, kus individuaalse õmblemise kunst ja kirg eksklusiivsete kangaste vastu ühinevad, et luua erikollektsioone, mis kehastavad iga hooaja vaimu. Meie ateljee on enamat kui lihtsalt moesihtkoht; see on tähistamine eritellimusel valmistatud rõivastele, mis on loodud suure tähelepanuga detailidele ja sügava mõistmisega meie klientide soovidest.

Meie filosoofia südames on pühendumus pakkuda mitte ainult rõivaid, vaid isiklikku lugu, mis on põimitud igasse õmblusesse. Meie asutaja, Jelena Heinsaar, on abidisainer, kes usub valiku jõusse – kangaste valik, disaini valik ja valik olla ainulaadne. Iga kollektsiooniga püüame tabada hetke vibe'i, alates kevade värskest ja õhulisest tundest kuni talve hubase soojuseni.

  • Kevadkollektsioon: Koge värskust, kergust ja uue alguse säravat lubadust.
  • Suvine kollektsioon: Haara kinni mugavusest, kergusest ja suve mängulisuse erksatest värvidest.
  • Sügiskollektsioon: Mähi end sügise sosinate soojadesse kangastesse ja toonidesse.
  • Talvekollektsioon: Leia elegants ja soojus, et kaunistada külmi päevi meie talviste valikutega.

Iga tükk LeSaar Ateljeest on meie käsitöö tunnistus, elegantsi narratiiv, mis kõnetab neid, kes otsivad enamat kui lihtsalt rõivaid – nad otsivad oma isiksuse ja elustiili peegeldust. Meie erikollektsioonid ei ole lihtsalt kujundatud; need on kureeritud erakordse pilguga, tagades, et iga rõivaese on sama individuaalne kui inimene, kes seda kannab.

Neile, kes nõuavad kõrgeimat isikupärastamise taset, pakume individuaalse õmblemise teenuseid. Meie klientidel on ainulaadne võimalus töötada tihedalt koos meie disaineritega, valides hulga suurepäraste kangaste seast ja andes oma panuse rõiva loomisse, mis on tõeliselt ainulaadne.

Avasta meie hooajalised kollektsioonid ja koge LeSaar Ateljee erinevust – kus iga niit jutustab loo ja iga rõivaese on isikliku väljenduse meistriteos. Aitame sul luua garderoobi, mis on sama individuaalne kui sina ise.

Küsimuste korral ja oma teekonna alustamiseks eritellimusel elegantsi maailmas palun võta meiega ühendust. Sinu lugu, õmmeldud täpsuse ja kirega, ootab.

Kontakt

LESAAR ATELIER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Soovitan kõigile, kes hindavad individuaalsust ja kvaliteeti.

- Kristjan P.

Täiuslikkus detailides, ma ei suuda oodata järgmist tellimust!

- Kaisa R.

Minu garderoobi parim investeering, igale soovitusele kümme punkti!

Hooajalise stiili kunst: aastaringse elegantsi loomine

Aastaaegade vaheldumisega muutub ka meie isikliku stiili lõuend. Hooajalise stiili kunst ei seisne ainult ilmastikuoludega kohanemises, vaid ka oma identiteedi väljendamises aasta rütmis. Garderoobi loomine, mis peegeldab iga hooaja olemust säilitades samal ajal aastaringset elegantsi, on oskus, mis nõuab ettenägelikkust, loovust ja isikliku stiili mõistmist. Hooajaline stiil on garderoobi kureerimise praktika, mis on nii funktsionaalne kui ka moekas muutuvate kliima- ja kultuurimeeleolude jaoks igal aastaajal. See hõlmab rõivaste valimist, mis mitte ainult ei kaitse elementide eest, vaid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimub eritellimusel rätsepatöö protsess ning kuidas see erineb masstootmisest?

Indiviidsuse kõrgelt hindamise ajastul on moeindustrias toimumas oluline nihe isikupärastamise suunas. Tarbijad otsivad üha enam ainulaadseid esemeid, mis sobiv
ssb.ee
Indiviidsuse kõrgelt hindamise ajastul on moeindustrias toimumas oluline nihe isikupärastamise suunas. Tarbijad otsivad üha enam ainulaadseid esemeid, mis sobivad mitte ainult nende kehaga, vaid ka isiksuse ja elustiiliga. Eritellimusel rätsepatöö on selle liikumise eesrindel, pakkudes rätseplahendusi, mis vastavad moe teadlike inimeste nõudlikele maitsetele. Eritellimusel rätsepatöö on kunst luua rõivaid, mis on valmistatud vastavalt üksikisiku täpsetele spetsifikatsioonidele ja mõõtudele. Erinevalt masstootmise rõivastest, mis on toodetud standardsetes suurustes, on eritellimusel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.