Rohkema info nägemiseks:

EHITUS KESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 770; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 9+ "Kirjuta EHITUS KESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

EHITUS KESKUS OÜ on Eesti juhtiv ehitusettevõte, mille põhieesmärgiks on klientide individuaalsete vajaduste täitmine kogenud meeskonna abil. Meie pühendumus ja professionaalne lähenemine muudavad iga ehitusprojekti unikaalseks kogemuseks üle terve Eesti.

Kui unistate isikupärase eramu omamisest, on meie meeskond valmis aitama. Pakume tipptasemel eramuehitusteenuseid, kus kvaliteet ja personaalne lähenemine on võtmesõnadeks.

Oleme spetsialiseerunud korterite remonditöödele, mis hõlmavad nii väiksemaid uuendusi kui ka ulatuslikumaid renoveerimisprojekte. Tagame, et teie kodu peegeldaks teie maitset ja vajadusi.

Meie kogenud meeskond tegeleb laetöödega, pakkudes mitmesuguseid lahendusi vastavalt teie soovidele ja hoone eripäradele. Tagame tugeva ja vastupidava katuse, mis kaitseb teie vara aastateks.

Olgu tegemist parketi, laminaadi või plaatidega - meie professionaalne meeskond tagab, et teie põrand on mitte ainult ilus, vaid ka vastupidav ja vastab kõrgeimatele standarditele.

Pakume mitmesuguseid plekksepatöid, sealhulgas katuseplekksepatöid ja muud metallitööd. Meie kvalifitseeritud plekitehnikud tagavad vastupidavad ja esteetiliselt nauditavad tulemused.

Viime lõpule igasugused viimistlustööd, olgu selleks siis siseviimistlus või välisviimistlus. Detailidele tähelepanu pööramine on meie prioriteet, tagades teie ehitusprojekti täieliku lõpetamise.

Loo oma aeda või koduõue lõõgastav oaas, valides meie basseinide ja purskkaevude ehitusteenused. Meie kogenud meeskond tagab, et teie veekeskus vastab kõrgeimatele standarditele.

EHITUS KESKUS OÜ pakub laia valikut üldehitustöid, mis hõlmavad erinevaid ehitusprojekte. Oleme teie usaldusväärne partner igasuguste ehitusvajaduste rahuldamisel.

Kui soovite oma ehitusprojekti usaldada professionaalide kätte, võtke meiega ühendust. EHITUS KESKUS OÜ on teie usaldusväärne partner, kes leiab alati parima lahenduse teie unikaalsetele vajadustele. Koos loome kestvaid ja kvaliteetseid ehitustulemusi, mis vastavad teie ootustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5668 4415

EHITUS KESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Basseinid ja purskkaevud - Luksuslik elustiil Sinu tagahoovis

Kas olete kunagi unistanud enda tagahoovis asuvast oaasist, kus saate nautida lõõgastavat pelgupaika ja põgeneda argipäeva muredest? EHITUS KESKUS OÜ basseinide ja purskkaevude ehitusteenus viib teid sammu lähemale sellele luksuslikule elustiilile, muutes teie koduõue kui tõelise puhkusepaiga. Meie meeskond usub, et iga bassein ja purskkaev peaks olema ainulaadne, kajastades omaniku isikupära ja vajadusi. Alustame igat projekti põhjaliku konsultatsiooniga, et mõista teie soove, stiili ja eelistusi. Kas soovite basseini, mis toob esile modernse elegantsi, või purskkaevu, mis loob rahustava

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kodule uus ilme anda?

Teie kodu on rohkem kui lihtsalt ehitise kogum. See on koht, kus jagate rõõme, loote mälestusi ja leiate turvalisust. Kodu välimus on esimene asi, mida nii teie
ssb.ee
Teie kodu on rohkem kui lihtsalt ehitise kogum. See on koht, kus jagate rõõme, loote mälestusi ja leiate turvalisust. Kodu välimus on esimene asi, mida nii teie kui ka möödujad märkate. Seetõttu on oluline, et teie kodu fassaad oleks mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka vastupidav ja energiatõhus. Just siin tulevad mängu kvaliteetsed fassaaditööd, mis võivad anda teie kodule täiesti uue ilme. Kvaliteetsed fassaaditööd on nagu kodu riietus – need peegeldavad teie stiili ja isikupära. Olgu tegemist kaasaegse minimalistliku disaini või ajatu klassikalise arhitektuuriga, meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.