Rohkema info nägemiseks:

KOMET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme aedade ehituse, väravate paigalduse ja kvaliteetse väravaautomaatika müügi ning paigaldusega, pakkudes personaalset lähenemist ja kõrget kvaliteeti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus soovime end alati turvaliselt tunda, kus iga detail peaks peegeldama meie isikupära ja mugavust. Üks oluline osa kodu kujundamisel ja turvalisuse tagamisel on kindlasti aedade ja väravate valik ning paigaldus. Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit, kes aitab teil oma kodu kujundada ja turvalisust suurendada, siis Komet OÜ on teie jaoks õige valik.

Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad aedade ehitust erinevates stiilides - olgu selleks võrkaiad, puitaiad või metallaiad. Lisaks pakume ka väravate paigaldust, olgu need siis tiibväravad, liugväravad või jalgväravad. Kui soovite oma väravat automatiseerida, siis pakume kvaliteetset BFT väravaautomaatika müüki ning paigaldust, mis tagab teie kodu turvalisuse ja mugavuse.

Meie läbimõeldud projektid tagavad kliendirahulolu, lähtudes alati objekti individuaalsetest vajadustest ning ümbritsevast keskkonnast. Enne tööde alustamist tuleme alati eelnevalt objektile kohale ning vaatame üle olukorra ja ehitustingimused. See võimaldab meil koostöös kliendiga valida parimad lahendused ning õiged materjalid igaks etapiks.

Kvaliteet on meie jaoks esmane ja kõige olulisem tingimus. Meie eesmärk on tagada, et nii protsess kui ka lõpptulemus vastaksid kliendi ootustele ning oleksid korrektsed, ilusad ning vastupidavad. Olgu tegemist puit-, võrgu- või metallaiaga, või liugvärava, tiibvärava või jalgväravaga, meie kogenud meeskond tagab alati tööde kõrge kvaliteedi ning vastupidavuse.

Lisaks aedadele ja väravatele tegeleme ka aiamajade, terrasside, kuuride ja muude väikehoonete ehitusega. Seega saame pakkuda teile terviklahendust, mis vastab teie kodu vajadustele ja loob sellest tõelise unistuste kodu.

Oleme alati valmis kliente nõustama ja aitama. Esimesel kohtumisel arutame läbi kliendi soovid, ideed ja võimalused ning teeme omapoolsed ettepanekud parima lahenduse leidmiseks. Peale kliendikülastust teeme hinnapakkumise, arvestades kõike eelnevat.

Kui soovite oma kodu turvalisemaks ja kaunimaks muuta, võtke meiega ühendust juba täna. Helistage meile telefonil +372 59180020 või saatke kiri aadressile info@aiad-varavad.ee. Koos leiame parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja soovidele. Komet OÜ - teie usaldusväärne partner kodu kujundamisel ja turvalisuse tagamisel.

uuri lisaks

KOMET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärane töö!

- Jaan

Olen väga rahul teie teenusega.

- Marko

Aed on ilus ja vastupidav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Suur abimees aiaehitusel - minikopp

Klientidel on aia tellimisel üheks küsimuseks aia valmimise kiirus. Ehitustöö võiks olla võimalikult efektiivne ning head töövahendid aitavad seda hõlbustada. Suureks abiliseks aia ehitustöödel on minikopp, mis aitab raske pinnase korral kiirendada ja võimaldada aiapostide aukude kaevamist. Vahel on pinnas niivõrd pehme, et kõige kiiremaks viisiks on labidaga kaevamine. Küllaga mitmetel juhtudel on pinnas kas osaliselt või täielikult kivine, või mõnel muul viisil keerukas kus pole labidatöö iseg

Loe algallikast aiad-varavad.ee

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma koju automatiseeritud väravad

Automaatväravad muutuvad üha populaarsemaks valikuks koduomanike seas, kes soovivad suurendada oma kinnisvara turvalisust ja mugavust. Nutikodu tehnoloogia aren
ssb.ee
Automaatväravad muutuvad üha populaarsemaks valikuks koduomanike seas, kes soovivad suurendada oma kinnisvara turvalisust ja mugavust. Nutikodu tehnoloogia arenguga jätkub automaatsüsteemide integreerimine elamutesse, mis on märk soovist ühendatud ja kontrollitud kodukeskkonna järele. Automaatväravad on mootoriga varustatud sissepääsud, mida saab avada ja sulgeda kaugjuhtimispuldi, numbriklaviatuuri, nutitelefoni rakenduse või muude nutiseadmete abil. Need on mõeldud turvalise juurdepääsu tagamiseks kinnistule ilma käsitsi toiminguteta. Nutikodu tehnoloogia arenguga on koduomanikel võimalik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.