Rohkema info nägemiseks:

OBJEKTIABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete ehitustarvikute ja -teenuste pakkumisega, hõlmates kõike alates professionaalsetest tööriistadest kuni hoolduse ja remondini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Objektiabi OÜ on aastate jooksul tõestanud end usaldusväärse ja professionaalse ehitustarvikute müüja ja teenusepakkujana. Me mõistame, kui väärtuslik on aeg ehitusvaldkonna spetsialistidele, ja seepärast oleme pühendunud pakkuma mugavat objekti teenindust, et teie ei peaks kulutama aega poe sõitudele.

Meie lai valik hõlmab kõiki vajalikke komponente ehituseks. Alustades proffessionaalsetest ehitustööriistadest ja ehitustehnikast, lõpetades töörõivaste, kulutarvikute, kinnitusvahendite, ehitusmaterjalide, isikukaitsevahendite ja ehituskeemiaga - meilt leiate kõik, mis on vajalik edukaks ehitusprojektiks.

Lisaks toodete müügile pakume ka hooldus- ja remonditeenuseid. Teie seadmete ja töövahendite pika eluea tagamine on meie jaoks oluline, sest me teame, et need on teie töö lahutamatuks osaks.

Meie poolt pakutavate brändide hulka kuuluvad tunnustatud ja usaldusväärsed nimed nagu BOSCH, MAKITA, HUSQVARNA, DEWALT, TJEP, MILWAUKEE, HIKOKI, FLEX, NILFISK, PASLODE, SPIT, BJÖRNKLÄDER, 3M, UNIVERN, ESSVE, HUEPAR, KASK, PETZ, HELLY HANSEN ja paljud teised. See tähendab, et teie saate kindel olla, et valite kvaliteetsed tooted.

Teeme aktiivset koostööd paljude teiste ehitusvaldkonnas tegutsevate ettevõtetega. Meie eesmärk on leida lahendus igale teie probleemile ja seda alati parima hinnaga. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit ehitustarvikute ja teenuste valdkonnas, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Objektiabi OÜ on valmis teid abistama ja tagama, et teie ehitusprojekt kulgeks sujuvalt ja tõhusalt. Soovime teile pakkuda parimat teenindust ja parima kvaliteediga tooteid.

Ootame teie päringuid ja küsimusi ning oleme alati valmis leidma just teie vajadustele sobiva lahenduse. Ärge kõhelge meiega ühendust võtmast ja laske meil olla teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas.

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse just sulle!

info@vabashop.ee
info@objektiabi.ee
+372 5689 8685

OBJEKTIABI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart S.

Suurepärane valik tööriistu ja kiire teenindus!

- Kaspar T.

Objektiabi hooldusteenus on meie tööriistade pika eluea saladus.

- Priit P.

Nende isikukaitsevahendid on meie töö ohutuse aluseks.

OBJEKTIABI OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegi ettevõte UIN olulise strateegilise sammu, lõpetades UIN kaubamärgi toodete esindamise. See oli märkimisväärne muutus, mis mõjutas ettevõtte ärimudelit ja strateegiat. Uueks kaubamärgiks sai 'Vaba', mis on nüüdsest saadaval ettevõtte e-poes aadressil www.vabashop.ee. See on uus peatükk ettevõtte ajaloos, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele oma klientidele. Majandusaasta lõppes ootuspäraselt kasumiga, mis näitab ettevõtte tugevat finantsseisundit ja tõhusat juhtimist. See on oluline saavutus, arvestades, et ettevõte on teinud suuri muudatusi oma ärimudelis ja

Dropdown

kõik artiklid

Mille jaoks on vaja isikukaitsevahendeid?

Isikukaitsevahendid (IKV-d) on hädavajalik osa igapäevaelust, eriti tööstus- ja ehitusvaldkonnas. Need on mõeldud töötajate ohutuse tagamiseks ja potentsiaalset
ssb.ee
Isikukaitsevahendid (IKV-d) on hädavajalik osa igapäevaelust, eriti tööstus- ja ehitusvaldkonnas. Need on mõeldud töötajate ohutuse tagamiseks ja potentsiaalsete vigastuste vähendamiseks, muutes nende töökeskkonna turvalisemaks ja tõhusamaks. Isikukaitsevahendid on kriitilised nii töötajate kui ka tööandjate jaoks, ning neid tuleks kasutada ja hooldada hoolikalt. Isikukaitsevahendite kasutamine on oluline selleks, et: Tagada töötajate ohutus- IKV-d kaitsevad töötajaid potentsiaalsete ohtude eest, näiteks keemiliste ainete, müra, tolmu, lendavate osakeste ja vigastuste eest. Vähendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.