Rohkema info nägemiseks:

MOTSIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetisaliseerume kütusemahutite, autokaalude ja vedelsõnnikuhoidla katete müügile ning paigaldamisele, pakkudes klientidele innovatiivseid ja usaldusväärseid tehnilisi lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kütusemahutid, autokaalud, vedelsõnnikuhoidla katte lahendused - MOTSIR OÜ pakub professionaalset ja kaasaegset tehnoloogiat ehitus-, põllumajandus- ja transpordisektorisse. Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmekülgsete lahenduste pakkumisele, mille eesmärk on lihtsustada kütuse ladustamist ja transportimist ning tagada täpne ja mugav kaalumine.

COOP BILANCIAI autokaalud on mõeldud sõidukite ja veoautode täpseks kaalumiseks. Nende moodulstruktuur muudab paigalduse lihtsaks ja käepäraseks. Tugev konstruktsioon võimaldab kaalu paigaldada otse maapinnale või vundamendile, tagades stabiilsuse ja täpsuse iga kaalumise korral.

DEMO SERBATOI on tuntud kui usaldusväärne kütusemahutite tootja, kes pakub mitmeid lahendusi ehitus-, põllumajandus- ja transpordisektorile. Nende plastikmahutid on vastupidavad, hästi läbimõeldud disainiga ja viimistletud suure täpsusega.

BOSCHE platvormkaalud on loodud vastu pidama suurtele koormustele, olles ideaalsed nii põllumajandustootjatele kui ka muudele tööstusharudele. Nende platvormkaalusid kasutatakse laialdaselt loomade, kaubaaluste ja suurte kottide kaalumiseks. Lisaks pakub BOSCHE spetsiaalseid loomakaalusid, mis on täpsemad ja töökindlamad, muutes need hädavajalikuks tööriistaks põllumajandussektoris.

WIEFFERINK on olnud esirinnas paindlike sõnnikuhoidlate katete projekteerimisel ja valmistamisel üle 60 aasta. Nende tooted on hoolikalt testitud ja kontrollitud, omades ISO 9001: 2008 sertifikaati, tagades nende kvaliteedi ja vastupidavuse. Lisaks pakuvad nad innovatiivseid lahendusi vedelväetise ladustamiseks ja hoiustamiseks, muutes need keskkonnasõbralikuks valikuks.

Oleme siin, et pakkuda teile parimaid tehnilisi lahendusi kütusemahutite, autokaalude ja vedelsõnnikuhoidla katete valdkonnas. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes mõistab teie vajadusi ja pakub kvaliteetseid lahendusi, võtke meiega ühendust.

Oleme valmis leidma teie ettevõttele sobiva tehnilise lahenduse, mis vastab teie nõudmistele ja ootustele.

KONTAKT

MOTSIR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle O.

Tooted vastavad ootustele, kiire tarne ja sõbralik teenindus.

- Liina S.

Efektiivne lahendus ja abivalmid töötajad

- Martin K.

Täpne ja kiire teenindus, suurepärane valik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MOTSIR OÜ tegevusaruanne 2022

Motsir OÜ on asutatud 2018 aasta veebruaris. Ettevõtte peamiseks tegevuseks aastatel 2018 ja 2019 oli mururobotite, aiatööriistade ja kommunaaltehnika müük, hooldus ning paigaldus. 2019 aastal lisandusid ettevõtte tootevalikusse autokaalud ja kütusemahutid, mis võimaldasid planeeritud eesmärke saavutada. 2021.aastal on plaanis soetada erinevaid seadmeid ja tööriistu, et tõsta hooldus- ja paigaldusteenuste kvaliteeti ning kiirust. 2022 aastal plaanib ettevõtte jätkata tänu erinevatele projektidele müügitulu suurendamisega.

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralikud mahutilahendused - muutkem üheskoos MOTSIR OÜ-ga maailm rohelisemaks

Põllumajandus on üks olulisemaid tööstusharusid, mis mõjutab meie keskkonda. Sellest tulenevalt on ülioluline leida keskkonnasõbralikke lahendusi, mis vähendava
ssb.ee
Põllumajandus on üks olulisemaid tööstusharusid, mis mõjutab meie keskkonda. Sellest tulenevalt on ülioluline leida keskkonnasõbralikke lahendusi, mis vähendavad põllumajandustegevuse negatiivset mõju keskkonnale. Üks selline innovaatiline lähenemine on investeerimine keskkonnasõbralikesse lahendustesse nagu WIEFFERINK paindlikud sõnnikuhoidla katted, mis mitte ainult ei vähenda keskkonnamõjusid, vaid kaitsevad ka meie veekogusid ja põllumaid reostuse eest. Põllumajandus on oluline osa meie igapäevaelust, pakkudes toitu ja ressursse. Siiski kaasnevad traditsioonilised põllumajandustavad tihti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.