Rohkema info nägemiseks:

BAUFOR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehituse täisteenus - projektist võtmeni. Aitame sind alates ehituse projekteerimisest, kuni sisse kolmiseni

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite ettevõtet, mis panustab südame ja hingega kliendi rahulolusse, siis on Baufor just see õige. Meie eesmärk pole mitte ainult pakkuda teenuseid, vaid teha seda parimal võimalikul moel, keskendudes kvaliteedile igas sammus.

Baufor seisab kindlalt selle eest, et iga projekti puhul keskendutakse kliendi vajadustele. Oleme loonud meeskonna, mille liikmete kogemused ja haridus ehitusinsenerina võimaldavad meil pakkuda mõistlikke lahendusi ning kaasa mõelda iga objekti unikaalsete vajaduste osas. Meie tugevus ei piirdu ainult meie sisekompetentsiga. Koostöö teiste tuntud ettevõtetega nagu Haustec OÜ võimaldab meil laiendada oma teenuste spektrit, tagades samas, et klient saab kõik vajaliku ühest kohast.

Lühidalt öeldes on Baufor rohkem kui lihtsalt ehitusfirma. Oleme partner, kes on pühendunud kliendi rahulolule, keskendudes professionaalsusele ja kvaliteedile.


võtke ühendust

BAUFOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaana Mägi

Olen tööga väga rahul. Nõustasid mind algusest lõpuni välja- alustades projektist kuni maja võtmed kätte sain. Väga mugav oli minu jaoks kõik ühest kohast tellida ning kindlasti ei tulnud see kuidagi kallim, pigem hoidsin raha kokku. Kokkuvõtvalt julgen kindlasti soovitada täisteenuspakkumist.

- Markus Tammik

Kiire ja korralik töö. Soovitan kindlasti. Hoidsin kõvasti oma aega ja raha kokku, tellides nii maja projekti kui ka ehituse ühest kohast. Poisid taotlesid mulle ehitusloa kohalikust omavalitusest ning otsisid välja kõige parema hinnaga ehitusmaterjalid. Kõigele lisaks ehitasid maja valmis ka. Viis pluss töö.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BAUFOR OÜ tegevusaruanne 2022

Baufor OÜ on Eesti ettevõte, mis loodi 16. veebruaril 2018. Selle asutamise peamine eesmärk oli pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid. Baufor OÜ on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, kasutades selleks kõige kaasaegsemaid ehitustehnoloogiaid ja -meetodeid. Baufor OÜ on loodud eesmärgiga pakkuda ehitusteenust, mis on kohandatud vastavalt kliendi vajadustele ja eelistustele. Ettevõte on pühendunud kvaliteetsele tööle, mis vastab kõrgeimatele standarditele. Baufor OÜ kasutab oma töös ainult parimaid materjale ja tehnoloogiaid, et tagada lõpptulemus, mis ületab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas läheb Eesti ehitusturul?

Eelmisel aastal vaieldi ehitusturul, kas tegu on buumiga ning kas ikka tuleb see kõige-kõige aasta. Selle aasta esimene pool on olnud aga vaikne ja stabiilne.
ssb.ee
Eelmisel aastal vaieldi ehitusturul, kas tegu on buumiga ning kas ikka tuleb see kõige-kõige aasta. Selle aasta esimene pool on olnud aga vaikne ja stabiilne. Ehitusmahud kasvasid esimeses kvartalis 2% ja teises 3% võrreldes möödunud aasta sama ajaga. Kasv tuli ettevõtete usina tegutsemise tõttu välisturgudel. Koduturul ehitusmahud vähenesid. Välismaal tehtud ehitustööd annavad üldjuhul ligi kümnendiku kogu ehitustöödest ja see näitaja on võrreldes eelneva aastaga suurenenud. Tüüpiline välisturul ehitaja on 20 ja enama hõivatuga ettevõte, kes teeb põhiliselt hooneehitustöid. Kus Eesti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.