Rohkema info nägemiseks:

BINALYZE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 808; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BINALYZE OÜ kohta arvamuslugu!"

BINALYZE OÜ hetkeolukord

Juba 808 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Binalyze OÜ on 2018. aastal asutatud ettevõte.

Tegevused 2022. aastal 2021. aasta detsembris kogus Binalyze OÜ 10 miljonit dollarit idufinantseerimise voorus, mida juhtis Earlybird, kes oli juhtinud ka stardikapitali eelse rahastuse vooru. Investeering tehti 2021. aasta lõpus. 2022. aasta alguses alustas Binalyze strateegilist algatust oma meeskonna ja müügikoha laiendamiseks EMEA-s ja USA-s, mis on oluline samm areneva turu osa suurendamiseks.

2022. aasta lõpus saavutas Binalyze OÜ 293% kasvu. Investeering meie tootesse ja insenerimeeskonda on võimaldanud ettevõttel luua turul kõige keerukama ja küpsema toote. Uued funktsioonid, mida ettevõte on 2022. aasta jooksul kasutusele võtnud, on mänginud saavutatud muljetavaldavas kasvus võtmerolli.

Plaanid aastaks 2023 2023. aasta esimesel poolel on Binalyze OÜ võtnud sihikule uue rahakogumise ringi (A-seeria), mis jääb prognooside kohaselt vahemikku 15–20 miljonit eurot. See kapitalisüst võimaldab ettevõttel säilitada oma praegust kasvutrajektoori kogu 2023. aasta jooksul. Eelseisev rahakogumine annab võimaluse laiendada Binalyze'i müügimeeskonda just USA-s, kus DFIR turg kiiresti laieneb. Lisaks hõlmab plaan müügimeeskonna loomist strateegiliselt olulises Aasia-Vaikse ookeani piirkonnas, kus areneval DFIR-turul on märkimisväärne potentsiaal.

Investeerimiskohustus on jätkuvalt kõikehõlmav.

Ettevõte jätkab investeerimist terviklikku lähenemisviisi, mille eesmärk on nii kliente rõõmustada kui ka neile erakordset tootekogemust pakkuda.

Peamised finantssuhtarvud

Näitaja 2022 2021 Valem

Käibekapitali Puhas käibekapital / 0,59 0,88 osatähtsus varadest Varad

Lühiajaliste Käibevara / kohustuste 3,21 13,24 Lühiajalised kattekordaja kohustised

BINALYZE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.