Rohkema info nägemiseks:

FATALLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tule taevalaotuse välkude vastu! Meie kirg on kaitsta teie kodus või ettevõttes elektrisüsteeme ja seadmeid äikesetormi eest. Spetsialiseerume piksekaitsetöödele ning meie eesmärk on tagada ohutu keskkond.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Fatalle OÜ on innovatiivne ja kliendikeskne ettevõte, mille põhitegevuseks on elektri- ja piksekaitse valdkonnas lahenduste pakkumine. Alates projektide loomisest kuni paigalduse ja hooldusteenusteni, oleme pühendunud oma klientide teenindamisele parimal võimalikul viisil.

Meie missiooniks on tagada, et iga projekt, millega meil on au tegelda, vastab kõrgeimatele ohutusstandarditele. See ei tähenda ainult kvaliteetseid materjale ja tehnoloogiat, vaid ka põhjalikku analüüsi, pidevat koolitust ja tehnilist tuge. Oleme veendunud, et ohutus on esmatähtis ja meie lahendused on loodud silmas pidades just seda eesmärki.

Mis eristab Fatalle OÜ-d teistest sarnastest ettevõtetest, on meie pühendumus innovatsioonile ja pidevale arengule. Me usume, et tehnoloogia ja teadmiste pidev uuendamine võimaldab meil pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust. Iga projekt on meie jaoks unikaalne ja me püüame alati leida kõige sobivamaid ja tõhusamaid lahendusi.

Kui otsite partnerit, kes mõistab teie vajadusi, tagab teie vara ohutuse ja suudab pakkuda tipptasemel lahendusi, on Fatalle OÜ teie usaldusväärne valik. Meie kogemus ja professionaalsus elektri- ja piksekaitse valdkonnas teevad meist tõelised spetsialistid, kellega saate kindlalt koostööd teha.

FATALLE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl K.

Fatale OÜ teeb täpselt seda, mida lubab - juhtmete paigaldus, kaablite installatsioon ja piksekaitsesüsteem olid väga korraliku tööga õigeaegselt valmis.

- Anu A.

Minu jaoks oli Fatalle OÜ teenus suurepärane, kõik tööd tehti kvaliteetselt ja kiiresti ning hinnatase oli väga taskukohane.

- Jaan J.

Tööde õigeaegne teostamine ja kvaliteetne tulemus on minu jaoks olulised, seetõttu olen Fatalle OÜ teenustega väga rahul.

FATALLE OÜ tegevusaruanne 2022

Fatalle OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2018. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada, pakkudes laia valikut teenuseid, mis hõlmavad elektritöid, üldehitustöid ja haljastustöid. Elektritööd on üks ettevõtte peamisi tegevusvaldkondi. Fatalle OÜ pakub kõike alates lihtsatest elektrilistest parandustöödest kuni keerukate elektrisüsteemide paigaldamiseni. Üldehitustööd on samuti oluline osa ettevõtte teenuste portfellist, hõlmates kõike alates väikestest remonditöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Lisaks pakub Fatalle OÜ ka haljastustöid, aidates

Dropdown

kõik artiklid

Piksekaitse katsetamine: kuidas tagada süsteemi toimivus ja usaldusväärsus.

Piksekaitse süsteem on oluline osa hoone elektrisüsteemist, mis kaitseb seda äikese ja pikse eest. Kuid nagu iga teine seade, võib ka piksekaitse süsteem aja jo
ssb.ee
Piksekaitse süsteem on oluline osa hoone elektrisüsteemist, mis kaitseb seda äikese ja pikse eest. Kuid nagu iga teine seade, võib ka piksekaitse süsteem aja jooksul kuluda ja oma efektiivsuse kaotada. Seetõttu on oluline katsetada piksekaitse süsteemi regulaarselt, et tagada selle toimivus ja usaldusväärsus. Esimene samm piksekaitse süsteemi katsetamisel on selle visuaalne kontroll. Inspekteerida tuleks kõiki süsteemi osi, sh väliseid ja sisevõrke, maandus- ja piksehoidikuid ning muundureid ja kaableid. Kui mõni osa tundub kulunud või kahjustunud, tuleks see välja vahetada. Järgmiseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.