Rohkema info nägemiseks:

PP2 ELEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme PP2 Element OÜ (PPTO), teie usaldusväärne partner ehitusvaldkonnas. Pakume terviklikke lahendusi alates uute hoonete ehitamisest kuni renoveerimise ja rekonstrueerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PPTO on spetsialiseerunud \"võtmevalmiduse\" puitmoodulhoonete ehitusele. Tegeleme kodude, kontorite ja muude hoonetüüpide ehitamisega, pakkudes klientidele lahendusi, mis hõlmavad kõiki ehituse etappe alates esimesest ideest kuni viimase pintslitõmbeni. Meie ehitusmeetod põhineb puidust kokkupandavatel elementidel või moodulitel, mis muudab projekti kiireks, tõhusaks ja keskkonnasõbralikuks.

Puit on meie peamine ehitusmaterjal, kuna see on looduslik ressurss, mis taastub ise. Usume, et puidust moodulite kasutamine on samm õiges suunas säästva ehituse poole. See võimaldab meil vähendada keskkonnamõju, säilitades samas kõrge ehituskvaliteedi.

PPTO ei paku mitte ainult ehitusteenust, vaid ka  kindlustunnet. Meie \"Key Ready\" kontseptsioon hõlmab mitte ainult hoone ehitamist, vaid ka kvaliteedikontrolli, projekteerimist, tarvikute hankimist ja kõike muud, mis on vajalik teie unistuste hoone loomiseks.

Lisaks sellele pakume meie klientidele aastatepikkust garantiid, mis vastab kohalikele ehitusriigi seadustele ja eeskirjadele. Teie rahuolu ja hoone kvaliteet on meie jaoks prioriteet, ja me seisame oma töö eest hea.

Valige PPTO ja laske meil oma visioon ellu viia!

Vaata rohkem

PP2 ELEMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna L.

Mul oli hea meel töötada koos disainerite, arendajate ja hooldustöötajatega selle firmaga. Nad on alati professionaalsed ja toetavad. Kõik on alati olnud suurepärased!

- Jaan P.

Kasutan selle firma teenuseid alates selle asutamisest ja olen alati olnud väga rahul. Töö on alati väga kiire ja efektiivne.

- Liisi K.

Töötasin selle firmaga koos disainerite ja arendajatega. Nad on alati olnud väga abivalmis ja oskavad oma tööd hästi teha!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PP2 ELEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

PP2 Element OÜ põhitegevus on ehitusteenuse pakkumine Eestis ja Rootsis. Osaühingul on Rootsis registreeritud püsiv tegevuskoht. 2023. aastal jätkab osaühing majandustegevust. Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

Renoveerimis- ja rekonstrueerimistööd: PPTO pühendumine vanadele hoonetele

PP2 Element OÜ (PPTO) alustas oma tegevust peamiselt renoveerimis- ja rekonstrueerimistöödega Lõuna-Eestis. Sellest algusest on saanud rännak, mis on viinud mei
ssb.ee
PP2 Element OÜ (PPTO) alustas oma tegevust peamiselt renoveerimis- ja rekonstrueerimistöödega Lõuna-Eestis. Sellest algusest on saanud rännak, mis on viinud meid mitte ainult üle Eesti, vaid ka välismaale, kus oleme teostanud erinevaid ehitus- ja ümberehitustöid. PPTO-l on olnud privileeg osaleda paljudes vanade hoonete taaselustamise projektides. Meie meeskond on alati näinud neis hoones mitte ainult ajaloolist väärtust, vaid ka võimalust tuua need tagasi elule ning anda neile uus otstarve. Oleme veendunud, et vanad hooned omavad erilist iseloomu ja ajalugu, mida tuleb hoida ja säilitada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.