Rohkema info nägemiseks:

KOOLI AED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on luua ja säilitada kauneid, jätkusuutlikke rohelisi alasid, olgu need siis linna haljasalad, eramaa aiad või kommertskeskkonnad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KOOLI AED OÜ on pühendunud jätkusuutlikule aiandusele ja maastikukujundusele, luues kauneid, rohelisi alasid, mis rikastavad meie keskkonda ja elukeskkonda. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid teenuseid haljasalade hooldusest ja maastiku kujundamisest kuni taimede kasvatamise ja müügini, et tagada teie roheline ruumide ilme ja funktsionaalsus.

Oleme meeskond kirglikke aianduse ja maastikukujunduse spetsialiste, kellel on aastatepikkune kogemus ja sügavamõtteline teadlikkus keskkonna säilitamisest. Meie ettevõte asutati sooviga ühendada professionaalne oskus ja armastus looduse vastu, et pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust. Usume, et iga aed, iga maastik ja iga haljasala on ainulaadne ning vajab kohandatud lähenemist, et tõeliselt ellu äratada selle potentsiaal.

Pakume laia valikut teenuseid, et katta kõik teie aianduse ja maastikukujunduse vajadused. Meie haljastuse ja aedade hoolduse teenused hõlmavad kõike alates regulaarsetest hooldustööd, nagu rohimine ja lõikamine, kuni keerukamate projektideni, nagu eramaaiade täiendamine ja korrashoid. Samuti hoolitseme linna haljasalade eest, tagades, et need jäävad puhtaks ja hästi hooldatuks.

Maastiku kujunduses keskendume keskkonnasõbralikele ja jätkusuutlikele lahendustele, et luua ilusaid ja praktilisi väliruume. Olgu tegemist kommertsmaastikukujunduse või isiklike projektidega, pakume täpselt sobivaid lahendusi, et igasugused aiad ja maastikud vastaksid klientide ootustele ja vajadustele. Meie teenuste hulka kuuluvad ka taimede valik ja paigutus, et tagada, et teie maastik oleks visuaalselt meeldiv ja funktsionaalne.

Taimede kasvatamine ja müük on meie teenuste tuum. Kasvatame ja pakume laia valikut metsataimi, jõulupuid ja ilutaimi, tagades, et kõik meie pakutavad taimed on kõrge kvaliteediga ja sobivad teie projektideks. Meie eesmärk on mitte ainult müüa taimi, vaid ka aidata teil leida täpselt need taimed, mis vastavad teie vajadustele ja soovidele.

KOOLI AED OÜ on rohkem kui lihtsalt aiandusteenuste pakkuja – me oleme teie partner, kes hoolib teie rohelisest ruumist ja selle arendamisest. Meie pühendumus kvaliteedile, jätkusuutlikkusele ja kliendi rahulolule on meie ettevõtte aluseks ning me oleme siin, et aidata teil luua ja hooldada kauneid ja kestvaid maastikke.

KOOLI AED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Erakordne hooldus ja tähelepanu detailidele. Olen tulemusega väga rahul. Soovitan kindlasti!

- Kaidi L.

Taimede valik ja paigutus on täpselt selline, nagu lootsin. Suur tänu kiire ja kvaliteetse teenuse eest!

- Lauri E.

Kvaliteetne töö ja professionaalne lähenemine. Olen väga rahul lõpptulemusega. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet tervendava rohelise muru hooldamiseks

Jõulupuude kasvatamine algab hoolikalt valitud seemnete või noorte puude istutamisest, mis peab olema sobiv kohaliku kliima ja mullatingimuste jaoks. Erinevad jõulupuuliigid, nagu kuusk, mänd ja lehis, vajavad erilisi kasvatamisvõtteid, et tagada nende tervislik kasv ja kaunis kuju. Seemned istutatakse ettevalmistatud mulda, kus neid regulaarselt kastetakse, väetatakse ja hooldatakse. Noored puukesed vajavad alguses tähelepanu, sealhulgas korrapärast lõikamist, et kujundada nende kuju ja soodustada tihedat kasvamist. Taimede tervislik kasvamine ja arendamine nõuab pidevat jälgimist, et vältida

Dropdown

kõik artiklid

Metsataimede kasvatamise protsess

Metsataimede kasvatamine algab hoolikalt kavandatud protsessiga, mis hõlmab taimekasvatuse kõiki etappe. See algab seemnete valikust, mis peab olema sobiv kohal
ssb.ee
Metsataimede kasvatamine algab hoolikalt kavandatud protsessiga, mis hõlmab taimekasvatuse kõiki etappe. See algab seemnete valikust, mis peab olema sobiv kohaliku kliima ja mullatingimuste jaoks. Taimede kasvatamine võib toimuda kas kasvuhoonetes või välitingimustes, sõltuvalt taime liigist ja soovitud kasvatustingimustest. Seemned või noored taimed istutatakse mulda, kus neid hooldatakse pidevalt, tagades vajaliku kastmise, väetamise ja mulla hoolduse. Taimede kasvuperioodil jälgitakse pidevalt nende arengut, et ennetada ja ravida võimalikke haigusi ja kahjureid. Metsataimede müük ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.