Rohkema info nägemiseks:

PLATS GRUPP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie e-poest leiate tervele perele vajalikke tooteid. Tellimine on imelihtne ja hinnad on soodsad. Kohaletoimetamine üle kogu Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast aplats.ee-sse – kaasaegsesse kaubanduskeskusesse, kus Teie vajadustele mõeldes oleme loonud laia tootevaliku konkurentsivõimeliste hindadega. Oleme uhked pakkudes mitmekülgset valikut tooteid, mis muudavad Teie elu lihtsamaks ja mugavamaks.

Aplats.ee on kureeritud tootekataloogiga, mis hõlmab peaaegu kõiki Teie vajadusi. Alustades lemmikloomadest kuni koduelektroonika ja aiani – meie valik vastab igale maitsele ja eelarvele.

Kas Teil on karvane sõber? Meie valikus on parimad tooted lemmikloomadele – alates mänguasjadest ja söödadest kuni mugavate pesakohtadeni.

Kas olete tehnoloogiafänn? Aplats.ee pakub laias valikus telefone, tahvelarvuteid, arvutitehnikat ja lisaseadmeid. Olgu selleks siis uus nutitelefon või võimas sülearvuti, meil on kõik, mida vajate.

Kas soovite parandada oma kodu turvalisust? Meie turvasüsteemid tagavad Teie kodu ja lähedaste turvalisuse, andes Teile meelerahu igal ajal.

Me mõistame, kui oluline on Teie jaoks kiire ja usaldusväärne kohaletoimetamine. Seepärast pakume meie teenuseid üle kogu Eesti. Teie tellitud tooted jõuavad Teieni kiiresti ja ohutult, tagades Teie rahulolu ja mugavuse.

Olenemata sellest, kas olete lemmikloomaomanik, tehnoloogiahuviline, kodu turvalisuse eest hoolitseja või lihtsalt otsite kingitusi oma lähedastele, oleme meie siin, et Teid aidata. Aplats.ee ei ole lihtsalt internetipood – me oleme Teie usaldusväärne partner igal eluhetkel, pakkudes parimaid tooteid parima hinnaga.

Külastage meie e-poodi juba täna ja lubame, et leiate midagi endale sobivat!

e-pood

PLATS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa P.

Tooted on väga heade hindadega ja valik on suur!

- Igor E.

Kohaletoomine oli väga kiire!

- Marina R.

Toote kvaliteet on super!

PLATS GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Plats Grupp OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 23. märtsil 2018. See on suhteliselt uus ettevõte, kuid selle lühikese aja jooksul on see juba suutnud end turul tõestada. Ettevõtte põhitegevusalaks on jaemüük interneti kaupluse kaudu, mis on tänapäeval üha populaarsemaks muutuv ärimudel. Internetikaubandus on viimastel aastatel plahvatuslikult kasvanud, kuna see pakub tarbijatele mugavust ja võimalust osta tooteid otse oma kodust või kontorist. Plats Grupp OÜ on selle trendi ära kasutanud, pakkudes laia valikut tooteid oma internetipõhises kaupluses. Ettevõtte tegevust korraldab juhatus, mis

Dropdown

kõik artiklid

E-poodide maailm: mugavus, suur valik, ja personaalne ostukogemus

Tänapäeva kiire tempoga maailmas on e-poodide tõus olnud märkimisväärne. Internetiühenduse levikuga on e-kaubandus muutunud jõuliseks majandusharuks, millel on
ssb.ee
Tänapäeva kiire tempoga maailmas on e-poodide tõus olnud märkimisväärne. Internetiühenduse levikuga on e-kaubandus muutunud jõuliseks majandusharuks, millel on palju eeliseid nii müüjatele kui ka tarbijatele. Selle artikli eesmärk on uurida e-poodide maailma ja tuua esile selle platvormi peamised plussid. Üks suurimaid e-poodide eeliseid on tarbijatele mugavus. Pole vaja kodust lahkuda ega oodata järjekorras seismist. Tarbijad saavad osta tooteid ja teenuseid oma mugavast kodust või kontorist, 24/7. Lisaks on võimalus osta tooteid üle maailma, olenemata sellest, kus nad füüsiliselt asuvad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.