Rohkema info nägemiseks:

ESTKONSULT KESKKONNATEHNIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 785; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTKONSULT KESKKONNATEHNIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTKONSULT KESKKONNATEHNIKA OÜ hetkeolukord

Juba 785 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EstKONSULT Keskkonnatehnika OÜ on noor arenev ettevõte, mis moodustati 02.aprillil 2018.aastal kahe ettevõtte (EstKONSULT OÜ ja ELSTAR OÜ ) keskkonna-tehnilise valdkonna projekteerijatest.

Osaühingusse EstKONSULT Keskkonnatehnika on koondunud keskkonnatehnika projekteerimise ja ehitiste projektijuhtimise valdkonna parim kogemus, kompetents ja praktika.

EstKONSULT Keskkonnatehnika OÜ missiooniks on pakkuda klientide vajadustest ja eesmärkidest lähtuvaid kõrge kvaliteediga konsultatsioone, nõustamist, tehnilisi lahendusi ning ehitusprojekte kaasates selleks turul sadaolev parim praktika ja kompetents.

EstKONSULT Keskkonnatehnika OÜ visiooniks on olla hoonete inseneriosade, s.h. keskkonnatehnika projekteerimise ning projekteerimise projektijuhtimisel konsultatsiooniteenuste turu liider, klientide esimene valik.

EstKONSULT Keskkonnatehnika OÜ eesmärgiks on konsultatsiooniteenuste turul võita kätte liidri positsiooni mittetüüpsete hoonete inseneriosade projekteerimisel.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Põhilisteks tegevusaladeks on ehitusprojektide koostamine allolevates osades: 1. hoonete veevarustuse- ja kanalisatsioonisüsteemid; 2. sisekliima tagamise süsteemid; 3. automaatsete tulekustutuse süsteemid (sprinkler); 4. surveseadmed ja gaasipaigaldised; 5. ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemid; 6. kaugkütte- ja jahutussüsteemid;

Lisaks projekteerimisele teostatakse ehitusprojektide ekspertiise, ehitiste auditeid, projekteerimise juhtimist ning mitmeid muid eelnevaga seonduvaid inseneriteenuseid.

Ettevõttes töötab 12 tipptasemel spetsialisti kokku 12 erialal, kellest 5 omavad Diplomeeritud ehitusinseneri ja 5 Volitatud ehitusinseneri kutsekvalifikatsiooni ning 1 gaasi- ja surveseadmetööde pädevustunnistust.

Lõppenud 2022. aasta on ettevõttele nejas täis majandusaasta.

Üldjoontes võib hinnata, et vaatamata eelnevate perioodide Covid-19 pandeemiale ning suurele palgasurvele ja kõrgele inflatsioonile on 2022. majandusaasta ettevõttele olnud edukas: 1. oluliselt on laienenud kliendibaas; 2. säilitatud on planeeritud müügitulu; 3. säilitatud on planeeritud kasumlikkus; 4. võetud lepingulisi kohustusi on täidetud korrektselt ning tähtaegselt; 5. olulisel määral on suurenenud huvi ettevõtte poolt pakutavate teenuste vastu;

Kuna eelmise majandusaasta tulemile avaldas olulist mõju suur palgasurve ja kõrge inflatsioon, siis ei ole võrdlus eelmise majandusaasta näitajatega otstarbekas, sest see ei näita ettevõtte tegelikku majanduslikku arengut ning selle dünaamikat.

Vaatamata eelnevale toome siinjuures välja olulisemate tulu- / kulugruppida näitajad koos dünaamika selgitustega.

Kulu / tulugrupp 2022 2021 Muutus + 6,4 %

Müügitulu 866 031 € 1. 684 € ( + 52 347 €)

Müügitulu suurenes põhiliselt teenuste maksumuse muutuste tõttu.

Kulu / tulugrupp 2022 2021 Muutus + 9,8 %

Tööjõukulu -423 374 -385 679 (+37 695 €)

Tööjõukulu suurenemise põhjuseks on inflatsioonist tingitud palgasurve ning investeeringud piisava pädevusega ja kogenud inseneride olemasolusse.

ESTKONSULT KESKKONNATEHNIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.