Rohkema info nägemiseks:

KATUSEKASS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme katuste ja ehitustööstusega, pakkudes kvaliteetseid katuse- ja vihmaveesüsteemide paigaldust, üldist ehitust, terrasside ja puitfassaadide ehitust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 2018. aastal on Katusekass OÜ olnud eesrindlik kvaliteetsete ja esteetiliselt meeldivate katuse lahenduste loomisel, mis peavad vastu ajaproovile. Meie meeskonnal on peaaegu 15-aastane kogemus katuste ja ehitustööstuses ning oleme pühendunud tipptaseme saavutamisele iga katusekivi ja talaga.

Meie teenused

  • Katuste ja vihmaveesüsteemide paigaldus: Oleme spetsialiseerunud nii uute katuste paigaldamisele kui ka olemasolevate hooldusele ja parandamisele, tagades, et iga kodu või hoone on kaitstud elementide eest. Meie vihmaveesüsteemid on kavandatud nii, et need täiendavad sujuvalt meie katuse töid, pakkudes terviklahendust teie kinnisvarale.
  • Üldine ehitus: Meie oskusteave ulatub kaugemale katusest. Alates väikestest parandustöödest kuni suurte ehitusprojektideni, meie üldised ehitusteenused hõlmavad laia spektrit vajadustest. Samuti valmistame kvaliteetseid, funktsionaalseid aiamaju, mis on täiuslikuks lisandiks teie välistingimustesse.
  • Terrassid ja puitfassaadid: Oleme uhked terrasside ehitamise ja puitfassaadide paigaldamise üle, mis mitte ainult ei suurenda teie kinnisvara ilu, vaid pakuvad ka praktilisi eeliseid nagu soojusisolatsioon ja pikaealisus. Meie terrassid on ehitatud mugavuse ja vastupidavuse jaoks, tagades, et teie välistingimustes elamise ruum on nii kutsuv kui ka kestev.

Miks valida Katusekass OÜ?

Üle 100 õnneliku kliendi ja 86 eduka katuseprojektiga ei ole me lihtsalt järjekordne ehitusfirma. Oleme meeskond, kes seab teie rahulolu oma töö esiplaanile. Meie missiooniks on pakkuda igale projektile parimat teenust, tagades vastupidavuse ja esteetilise veetluse, mis kestab. Kvaliteedi ehitamine pea kohal ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Küsimuste korral või kui vajate oma projekti hinnapakkumist, on meie meeskond valmis teid aitama isegi kõige keerukamate päringutega. Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada oma unistuste projekti ehitamist Katusekass OÜ-ga, kus kvaliteetne ehitus kohtub võrdse teenindusega.

Kontakt

KATUSEKASS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Suurepärane teenindus ja kiire töö! Olen väga rahul.

- Jaan T.

Nende terrassid on tõesti vastupidavad ja kaunid. Soovitan soojalt!

- Martin O.

Katusekass OÜ tegi minu maja katusega imetööd. Väga professionaalne meeskond!

Mille järgi teada, et Teie katus vajaks viivitamatut tähelepanu?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie katuse terviklikkuse säilitamine oluline teie vara ohutuse ja pikaealisuse jaoks. Kahjustatud katus võib põhjustada ulatuslikku kahju ja kulukaid remonte. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie katus vajab viivitamatut tähelepanu. Nähtav kahjustus katusele Katusesindlid on teie katuse esimene kaitsejoon elementide vastu. Kui märkate, et sindlid on murdunud, puuduvad või tunduvad olevat halvenenud, on see selge märk, et teie katus võib olla haavatav vee sissetungi ja muude kahjustuste suhtes. Muud katusematerjalid, nagu plaadid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua terrass, mis sobib ideaalselt teie kinnisvara üldise stiiliga?

Terrass võib oluliselt suurendada teie välistingimuste esteetilist atraktiivsust ja funktsionaalsust. See toimib üleminekualana siseruumide ja looduskeskkonna v
ssb.ee
Terrass võib oluliselt suurendada teie välistingimuste esteetilist atraktiivsust ja funktsionaalsust. See toimib üleminekualana siseruumide ja looduskeskkonna vahel, pakkudes kohta lõõgastumiseks, meelelahutuseks ja väliskeskkonna nautimiseks. Hästi kujundatud terrass võib samuti suurendada teie kinnisvara väärtust, muutes selle tark investeering kinnisvaraomanikele ja arendajatele. Enne täiusliku terrassi loomise teekonnale asumist on oluline hinnata saadaolevat ruumi. Kaaluge oma välistingimuste suurust, kuju ja orientatsiooni, et määrata parim paigutus ja kujundus, mis maksimeerib selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.