Rohkema info nägemiseks:

SAUEAUGU TEATRITALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 368; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SAUEAUGU TEATRITALU OÜ kohta arvamuslugu!"

SAUEAUGU TEATRITALU OÜ hetkeolukord

Juba 368 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 66 korda.

Tegevusaruanne 2023

Saueaugu Teatritalu OÜ asutati 2018. aastal eesmärgiga ehitada Ohtla külas Martna vallas Läänemaal asuvast talust teatritalu.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused

Statistikaameti hinnangul vähenes Eesti majanduse maht 2023. aastal kokkuvõttes 3%. Eesti Panga majandusprognoosi järgi kujuneb Eesti majanduslangus seni arvatust pikemaks, mille peamisteks põhjusteks on Eesti eksporditurgude halb seis ja kahanenud konkurentsivõime.

Enamike prognoosijate hinnangul ootab Euroala ees majanduskasv, mis jääb alla ühe protsendi, eeldusel, et Euroopa Keskpank vähendab intressimäärasid. Võimalusi kiiremaks, 3% lähedaseks majanduskasvuks, on oodata 2025. ja 2026. aastal.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2023. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes ja laenuintress on fikseeritud, mistõttu valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid puudusid.

Osaühingu majandustegevusest 2023. aastal

Kogu aasta jooksul toimus tavapärane majandustegevus. Aruandeaasta müügitulu oli 12,3 tuhat eurot ja kujunes 65% ulatuses lavastuse ja sündmuste korraldusteenusest. 2022. aasta müügitulu oli 11,5 tuhat eurot.

Osaühingu juhtkonnas muutusi ei olnud.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole 2024. aastal suuri muudatusi ette näha. Jätkatakse samade põhitegevustega. Juhtkond on teadlik maailmamajanduse keerulisest olukorrast ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et olenemata raskele olukorrale majanduses on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

SAUEAUGU TEATRITALU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.