Rohkema info nägemiseks:

RAGENFORD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Müüme Haven Kakumäe sadamas asuvas esinduspoes kvaliteetseid Skandinaavia brändide riideid. Riided on lisaks mugavusele ka loodussõbralikud, sest on tehtud jätkusuutlikest materjalidest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ah, merekultuur - vabadus, seiklus ja ajatu elegants. Eestis on üks koht, kus need elemendid saavad kokku ja loovad unustamatuid hetki mere ääres. See koht on Haven Kakumäe sadam ja selle süda on Nautical Store, kus saavad kokku kirg paatide vastu ja armastus stiilse moe vastu.

Nautical Store on uhke selle üle, et esindab ja müüb Eestis Jeanneau, Wellcraft ja Delphia kaatreid. Oleme pühendunud mitte ainult tipptasemel veesõidukite pakkumisele, vaid ka eksklusiivsele moele. Meie sadamas asuvas esinduses leiate mitte ainult parimad paadid, vaid ka kvaliteetsed Rootsi brändiriided, näiteks Pelle Petterson ja Holebrook. Para Mi teksad ja Orca Bay jalanõud täiendavad meie valikut, andes teile võimaluse väljendada oma stiili nii vees kui ka maal.

Meie jaoks ei ole stiil vaid moe küsimus, vaid ka suhtumise ja väärtuste väljendus. Kõik meie pakutavad tooted on valitud teadlikult jätkusuutlikest materjalidest, sest me hoolime loodusest ja meie planeedist. Kestlik disain ja ülimugavus on meie eesmärgiks, tagades, et meie kliendid tunneksid end mitte ainult stiilselt, vaid ka hästi.

Haven Kakumäe sadam ja Nautical Store ei ole lihtsalt ärinimed, vaid ka osa kohalikust merekogukonnast. Oleme uhked, et saame toetada Trossi vabatahtlikku merepäästet, aidates tagada meie vetes ohutust ja turvalisust. Samuti toetame naiste purjetamisvõistlust Helgi CUP, sest usume, et merearmastus ei tunne soo ega piire.

Ootame teid avasüli meie Haven Kakumäe sadamas asuvasse esindusse, kus kohtuvad kirev mereelu ja stiilne mood. Olenemata sellest, kas olete merearmastaja, moehuviline või lihtsalt keegi, kes hindab kvaliteeti ja elegantsi, leiate meie poest midagi erilist. Astuge sisse meie maailma ja avastage stiil, mugavus ja seiklus - kõik ühes kohas.

Ootame teid meie Haven Kakumäe esinduspoes!

Koduleht

RAGENFORD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria T.

Toodete kvaliteet on väga hea!

- Eduard O.

Kõrgklassilised tooted!

- Krete K.

Imeline valik kauneid ja klassikalisi rõivaid.

RAGENFORD OÜ tegevusaruanne 2022

Ragenford & Co osaühing on tuntud oma professionaalse juhtimise, müügi- ja turundusalaste teenuste poolest, mida nad pakuvad oma partneritele. Nende teenuste eesmärk on suurendada partnerite toodete ja/või teenuste läbimüüki, aidates seeläbi kaasa nende äritegevuse kasvule ja edule. Ragenford & Co osaühing on pühendunud oma partnerite äritegevuse tõhustamisele, pakkudes neile kvaliteetseid teenuseid, mis on kohandatud vastavalt nende vajadustele ja eesmärkidele. Nad kasutavad oma pikaajalisi kogemusi ja teadmisi, et aidata oma partneritel saavutada oma ärieesmärke, olgu selleks siis suurenenud

Dropdown

kõik artiklid

Nautical Store: kust leiad parimad veesõidukid ja stiilse meregarderoobi

Kas otsite ideaalset paati, mis kannab teid avastamata veekogudele või olete moesõber, kes soovib end stiilselt väljendada mere ääres? Otsimine on lõppenud - te
ssb.ee
Kas otsite ideaalset paati, mis kannab teid avastamata veekogudele või olete moesõber, kes soovib end stiilselt väljendada mere ääres? Otsimine on lõppenud - tere tulemast Nautical Store\'i, kus kvaliteet kohtub stiiliga, ja kus mereelu muutub veelgi võluvamaks. Meie eksklusiivne valik veesõidukeid, sealhulgas Jeanneau, Wellcraft ja Delphia kaatrid, viib teid avastamatutele veealadele. Olgu teie unistus rahulikud kalapüügihetked, ekstreemne veeharrastus või lihtsalt mõnus kruiis merel, meie paadid on loodud täitma teie kõige unistusrikka mereseikluse. Kuid Nautical Store pole vaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.